Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Gourmet Fesztivál 2012

Gourmet Fesztivál 2012

2012-05-24 Forrás: www.gourmetfesztival.hu Idén is Magyarország legjobb éttermeivel, valamint borászataival, a legfinomabb pálinkákkal, sajtokkal, szalámikkal, sonkákkal, mézekkel és egyéb javakkal az ország minden részéből várjuk az érdeklődőket a Millenáris Parkban 2012. június 7. és 10. között. A megújult Gourmet Fesztiválon nem csak az ízek, fűszerek, illatok kényeztetik majd az ínyenceket, de minden este zenei program is gazdagítja majd az élményt, kora délután gyermekprogramokkal készülünk a kisebbeknek, és népszerű szakmai bemutatók, előadások is zajlanak majd, így az egész család számára izgalmas lehet ez a gasztronómiai kiruccanás.

A Gourmet Fesztivál a hazai gasztronómiai események egyféle esszenciája, a „gasztrorendezvények rendezvénye”, amely több mint száz kiállítóval Magyarország minden szegletéből a legjobb ízeket mutatja be. Itt adnak randevút egymásnak Magyarország top éttermei, vidékről és Budapestről egyaránt, kiváló borászatai s idén már legjelesebb cukrászdái is. Itt kóstolhatjuk meg a legínyesebb hazai ízeket, legyen az kolbász, sajt, sütemény vagy lekvár. A Gourmet Fesztivál Magyarország „gasztronómiai makettje”, ahol egy helyen elérhető szinte az összes olyan kulináris élvezet, amiket egyébként csak hosszas utánjárás után élvezhetünk. A Gourmet az a hely, ahol egy helyen „kóstolhatjuk” meg egész Magyarországot.

Az idei Gourmet – és ez az egyik nagy újítása - egy komplex ízélményt igyekszik nyújtani úgy, hogy a kiváló éttermek étkei mellé a legjobban illő borokat kínálja Önöknek, hiszen minden egyes étterem mellé egy-egy borászatot párosít, tehát az étel és ital harmóniáját a legilletékesebb szakemberek ajánlásával élvezhetjük.

Új elem a fesztivál életében, hogy a kulináris élvezeteket kulturális élmények is kísérik, hiszen esténként zenei koncertek teszik teljesebbé a kínálatot. Kora délutánonként pedig gyermekprogramok várják az érdeklődőket, így a Gourmet egy teljes családi hétvégét kínál, annak legszebb örömeivel.