Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » A Gerbeaud Ház őszi ajánlata

A Gerbeaud Ház őszi ajánlata

2014-08-18 Forrás:TISZTELT PARTNERÜNK!


Lassan véget ér a nyári szünet és kezdődik a konferenciák, céges meetingek és tréningek időszaka. 

     

Helyszínkereséshez nyújtunk segítséget és adunk megoldást. A Gerbeaud Ház Átrium rendezvényterme kiváló helyszíne lehet akár egy 30 fős tréningnek, akár egy 200 fős előadásnak is.

Az Átrium terem légkondicionált, sötétíthető üvegtetővel fedett elegáns terem a belváros szívében. 


A SZEZONKEZDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL 2014. SZEPTEMBER 1-JE ÉS OKTÓBER 10-E KÖZÖTT KEDVEZMÉNYES TEREMBÉRLETI FELTÉTELEKET AJÁNLUNK.


Terembérleti konstrukciónkat úgy alakítottuk ki, hogy a legjobb legyen az Ön számára. Vagyis bizonyos összegű étel- és italfogyasztás felett nem számítunk fel terembérleti díjat. 


KEDVEZMÉNYES TEREMBÉRLETI LIMITEK: 

Félnapos, maximum 15.00 óráig tartó esemény esetén 400 000 FT+ ÁFA

Egész napos rendezvény esetén 500 000 FT + ÁFA Az összeg tartalmazza a teremberendezést is, 100 főig iskolapadosan vagy kabaré elrendezéssel, míg 200 főig széksorosan.

Konferenciaajánlatainkat az alábbi linken tekintheti meg:

http://www.gerbeaud.hu/konferenciak-sajtotajekoztatok


A rendezvényekre Szulló Szabina séfünk (a Gerbeaud Kávéház, a Bistro és a Michelin csillagos Onyx étterem séfje) és Kolonics Zoltán kreatív cukrászvezetőnk biztosítja a jobbnál jobb falatokat, míg technikai partnercégünk, az Eventpro Kft. minden kényelmét kiszolgálja, így Önnek csak az előadás anyagát kell magával hoznia.


Végül, de nem utolsó sorban, szíves figyelmébe ajánljuk a Gerbeaud ajándékkatalógusát is, melyben található finomságok kiváló kísérőajándékai lehetnek rendezvényének.


Amennyiben levelünk felkeltette érdeklődését, kérje személyes ajánlatunkat a sales@gerbeaud.hu email címen.


KULINÁRIS ÜDVÖZLETTEL: 

GERBEAUD SALES CSAPAT


 

TERMEK ÉS KAPACITÁS>>>