Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Gerbeaud Ház konferencia ajánlata

Gerbeaud Ház konferencia ajánlata

2012-02-02 Forrás: Gerbeaud Ház

 Egy sikeres szakmai konferencia, sajtóesemény, továbbképzés, meeting legfontosabb hozzávalói: a különleges környezet, a jó megközelíthetőség, a megfelelő terem kínálat, a kifogástalan vendéglátás, figyelmes és diszkrét kiszolgálás, valamint megfelelő technikai háttér. 

Természetesen a legfontosabb a tartalom, de ezt az egyet a kedves Megrendelőnek kell biztosítania…

A tökéletes konferencia hozzávalóit a legmagasabb színvonalon kínálja Budapest belvárosában a Gerbeaud Ház, amely elegáns rendezvénytermeivel és éttermeivel a 15-20 fős kis meetingektől, üzleti ebédektől kezdve a 200 fős konferenciáig számtalan lehetőséget nyújt üzleti események szervezői számára.

Kedvezményes félnapos és egész napos , valamint VIP konferenciacsomag ajánlatainkkal a piacon egyedülálló ár-érték arányban nyújtunk komplett szolgáltatást - különleges ajánlatukban terembérleti díj akár teljes egészében lefogyasztható. 

Csomagajánlataikat a www.gerbeaud.hu honlapon megtalálja, természetesen hosszabb távú együttműködés, illetve rendezvénysorozatok megrendelése esetén árainkból további kedvezményeket biztosítanak.

Ajánlatkéréseivel forduljon a Gerbeaud értékesítőihez bizalommal a sales@gerbeaud.hu e-mail címen, vagy a 06 1 429-9000 telefonszámon.