Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Gerbeaud Ház konferencia ajánlata

Gerbeaud Ház konferencia ajánlata

2012-02-02 Forrás: Gerbeaud Ház

 Egy sikeres szakmai konferencia, sajtóesemény, továbbképzés, meeting legfontosabb hozzávalói: a különleges környezet, a jó megközelíthetőség, a megfelelő terem kínálat, a kifogástalan vendéglátás, figyelmes és diszkrét kiszolgálás, valamint megfelelő technikai háttér. 

Természetesen a legfontosabb a tartalom, de ezt az egyet a kedves Megrendelőnek kell biztosítania…

A tökéletes konferencia hozzávalóit a legmagasabb színvonalon kínálja Budapest belvárosában a Gerbeaud Ház, amely elegáns rendezvénytermeivel és éttermeivel a 15-20 fős kis meetingektől, üzleti ebédektől kezdve a 200 fős konferenciáig számtalan lehetőséget nyújt üzleti események szervezői számára.

Kedvezményes félnapos és egész napos , valamint VIP konferenciacsomag ajánlatainkkal a piacon egyedülálló ár-érték arányban nyújtunk komplett szolgáltatást - különleges ajánlatukban terembérleti díj akár teljes egészében lefogyasztható. 

Csomagajánlataikat a www.gerbeaud.hu honlapon megtalálja, természetesen hosszabb távú együttműködés, illetve rendezvénysorozatok megrendelése esetén árainkból további kedvezményeket biztosítanak.

Ajánlatkéréseivel forduljon a Gerbeaud értékesítőihez bizalommal a sales@gerbeaud.hu e-mail címen, vagy a 06 1 429-9000 telefonszámon.