Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Gerbeaud Ház konferencia ajánlata

Gerbeaud Ház konferencia ajánlata

2012-02-02 Forrás: Gerbeaud Ház

 Egy sikeres szakmai konferencia, sajtóesemény, továbbképzés, meeting legfontosabb hozzávalói: a különleges környezet, a jó megközelíthetőség, a megfelelő terem kínálat, a kifogástalan vendéglátás, figyelmes és diszkrét kiszolgálás, valamint megfelelő technikai háttér. 

Természetesen a legfontosabb a tartalom, de ezt az egyet a kedves Megrendelőnek kell biztosítania…

A tökéletes konferencia hozzávalóit a legmagasabb színvonalon kínálja Budapest belvárosában a Gerbeaud Ház, amely elegáns rendezvénytermeivel és éttermeivel a 15-20 fős kis meetingektől, üzleti ebédektől kezdve a 200 fős konferenciáig számtalan lehetőséget nyújt üzleti események szervezői számára.

Kedvezményes félnapos és egész napos , valamint VIP konferenciacsomag ajánlatainkkal a piacon egyedülálló ár-érték arányban nyújtunk komplett szolgáltatást - különleges ajánlatukban terembérleti díj akár teljes egészében lefogyasztható. 

Csomagajánlataikat a www.gerbeaud.hu honlapon megtalálja, természetesen hosszabb távú együttműködés, illetve rendezvénysorozatok megrendelése esetén árainkból további kedvezményeket biztosítanak.

Ajánlatkéréseivel forduljon a Gerbeaud értékesítőihez bizalommal a sales@gerbeaud.hu e-mail címen, vagy a 06 1 429-9000 telefonszámon.