Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Gerbeaud Ház a belváros szívében

Gerbeaud Ház a belváros szívében

2012-09-27 Forrás: Gerbeaud Ház A Gerbeaud Ház a belváros szívében, a méltán nagyhírű cukrászda, a házias ízeket kínáló sörház és a Michelin csillagos Onyx étterem mellett számos különleges hangulatú kisebb-nagyobb rendezvényteremmel is büszkélkedhet. A Vörösmarty téri karácsonyi vásár utánozhatatlan hangulatának köszönhetően a Gerbeaud Ház rendezvénytermei decemberben is tökéletes helyszínt nyújtanak a legkülönbözőbb típusú rendezvényeknek. 

 

A kiváló fekvésű patinás épület ideális helyszíne lehet kisebb 15-20 fős vacsoráknak, 250 fős elegáns fogadásoknak, vagy több terem bevonásával 400-500 fős rendezvényeknek is. A helyszínhez méltó módon kiváló gasztronómia párosul. A Gerbeaud Gourmet Catering klasszikus és újragondolt magyar, valamint nemzetközi fogásokat is kínál a legmagasabb minőségű friss, szezonális alapanyagokat felhasználva, modern konyhatechnológiai eszközökkel elkészítve. A kiemelkedő kulináris élményhez a házi pékségben frissen sült ropogós kenyérfélék és a Gerbeaud kávéhoz záróakkordként szervírozott kézműves bonbonok is hozzájárulnak. 

A Gerbeaud Gourmet Catering örömmel viszi el a megrendelő által kiválasztott különleges helyszínre is az ország egyik legjobb konyhájában készült ételeket és a kitűnő magyar borokat.