Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Gerbeaud Ház a belváros szívében

Gerbeaud Ház a belváros szívében

2012-09-27 Forrás: Gerbeaud Ház A Gerbeaud Ház a belváros szívében, a méltán nagyhírű cukrászda, a házias ízeket kínáló sörház és a Michelin csillagos Onyx étterem mellett számos különleges hangulatú kisebb-nagyobb rendezvényteremmel is büszkélkedhet. A Vörösmarty téri karácsonyi vásár utánozhatatlan hangulatának köszönhetően a Gerbeaud Ház rendezvénytermei decemberben is tökéletes helyszínt nyújtanak a legkülönbözőbb típusú rendezvényeknek. 

 

A kiváló fekvésű patinás épület ideális helyszíne lehet kisebb 15-20 fős vacsoráknak, 250 fős elegáns fogadásoknak, vagy több terem bevonásával 400-500 fős rendezvényeknek is. A helyszínhez méltó módon kiváló gasztronómia párosul. A Gerbeaud Gourmet Catering klasszikus és újragondolt magyar, valamint nemzetközi fogásokat is kínál a legmagasabb minőségű friss, szezonális alapanyagokat felhasználva, modern konyhatechnológiai eszközökkel elkészítve. A kiemelkedő kulináris élményhez a házi pékségben frissen sült ropogós kenyérfélék és a Gerbeaud kávéhoz záróakkordként szervírozott kézműves bonbonok is hozzájárulnak. 

A Gerbeaud Gourmet Catering örömmel viszi el a megrendelő által kiválasztott különleges helyszínre is az ország egyik legjobb konyhájában készült ételeket és a kitűnő magyar borokat.