Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Gerbeaud Ház a belváros szívében

Gerbeaud Ház a belváros szívében

2012-09-27 Forrás: Gerbeaud Ház A Gerbeaud Ház a belváros szívében, a méltán nagyhírű cukrászda, a házias ízeket kínáló sörház és a Michelin csillagos Onyx étterem mellett számos különleges hangulatú kisebb-nagyobb rendezvényteremmel is büszkélkedhet. A Vörösmarty téri karácsonyi vásár utánozhatatlan hangulatának köszönhetően a Gerbeaud Ház rendezvénytermei decemberben is tökéletes helyszínt nyújtanak a legkülönbözőbb típusú rendezvényeknek. 

 

A kiváló fekvésű patinás épület ideális helyszíne lehet kisebb 15-20 fős vacsoráknak, 250 fős elegáns fogadásoknak, vagy több terem bevonásával 400-500 fős rendezvényeknek is. A helyszínhez méltó módon kiváló gasztronómia párosul. A Gerbeaud Gourmet Catering klasszikus és újragondolt magyar, valamint nemzetközi fogásokat is kínál a legmagasabb minőségű friss, szezonális alapanyagokat felhasználva, modern konyhatechnológiai eszközökkel elkészítve. A kiemelkedő kulináris élményhez a házi pékségben frissen sült ropogós kenyérfélék és a Gerbeaud kávéhoz záróakkordként szervírozott kézműves bonbonok is hozzájárulnak. 

A Gerbeaud Gourmet Catering örömmel viszi el a megrendelő által kiválasztott különleges helyszínre is az ország egyik legjobb konyhájában készült ételeket és a kitűnő magyar borokat.