Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube

Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube

2011-09-19 Forrás: www.turizmus.com

A Novotel Danube szálloda partnerei részére meghírdetett sportos programsorozat célja az egészséges életmód támogatása, a közös mozgás élménye és a baráti-üzleti kapcsolatok megerősítése. Az első alkalom szeptember 15-én volt, melyre kezdő, újra-kezdő és rutinos futók jelentkezését is várták.

Az indulás előtti bemelegítést Kollin Gergely igazgató tartotta. A résztvevők a margitszigeti kört  futották le, a szállodához visszaérkezve pedig frissítő italok, gyümölcsök, műzli és joghurtok várták őket. A következő meghirdetett időpont szeptember 21-én, majd 26-án lesz és időjárástól függően októberben is folytatódik majd a sorozat. Jelentkezni a h6151@accor.com e-mail címen, illetve a 061 458 4900 számon lehet.