Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube

Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube

2011-09-19 Forrás: www.turizmus.com

A Novotel Danube szálloda partnerei részére meghírdetett sportos programsorozat célja az egészséges életmód támogatása, a közös mozgás élménye és a baráti-üzleti kapcsolatok megerősítése. Az első alkalom szeptember 15-én volt, melyre kezdő, újra-kezdő és rutinos futók jelentkezését is várták.

Az indulás előtti bemelegítést Kollin Gergely igazgató tartotta. A résztvevők a margitszigeti kört  futották le, a szállodához visszaérkezve pedig frissítő italok, gyümölcsök, műzli és joghurtok várták őket. A következő meghirdetett időpont szeptember 21-én, majd 26-án lesz és időjárástól függően októberben is folytatódik majd a sorozat. Jelentkezni a h6151@accor.com e-mail címen, illetve a 061 458 4900 számon lehet.