Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube

Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube

2011-09-19 Forrás: www.turizmus.com

A Novotel Danube szálloda partnerei részére meghírdetett sportos programsorozat célja az egészséges életmód támogatása, a közös mozgás élménye és a baráti-üzleti kapcsolatok megerősítése. Az első alkalom szeptember 15-én volt, melyre kezdő, újra-kezdő és rutinos futók jelentkezését is várták.

Az indulás előtti bemelegítést Kollin Gergely igazgató tartotta. A résztvevők a margitszigeti kört  futották le, a szállodához visszaérkezve pedig frissítő italok, gyümölcsök, műzli és joghurtok várták őket. A következő meghirdetett időpont szeptember 21-én, majd 26-án lesz és időjárástól függően októberben is folytatódik majd a sorozat. Jelentkezni a h6151@accor.com e-mail címen, illetve a 061 458 4900 számon lehet.