Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Főzőprogramok a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péterrel

Főzőprogramok a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péterrel

2012-02-02 Forrás: Larus Rendezvényközpont


 Szervezzen nálunk csapatépítő főzőprogramot, főzőversenyt, partnerpartit, vagy egy közös élményfőzést Buday Péterrel és a rendezvény sikere garantált lesz!

A csapattagok a főzés során az ismert cheftől kapnak segítséget az ételek elkészítéséhez, amely különleges élményt jelent számukra. A közös főzés összehozza a csapatot, a csapattagoknak meg kell osztaniuk egymás között a feladatokat, együtt kell működniük, hogy finom ételeket hozzanak létre. A főzés során végzett munka mindenki számára teljesíthető, ugyanakkor a résztvevők számos gyakorlati tapasztalattal gazdagodhatnak.

A chef a program során érdekességeket, főzési praktikákat oszt meg a résztvevőkkel, gyakorlati tanácsokkal látja el őket, együtt főz a résztvevőkkel, amely igazán nagy élményt jelent mindenkinek!

Legyen szó főzőversenyről vagy partnertalálkozóról főzőprogrammal, egy tapasztalt moderátor színesebbé és gördülékenyebbé teszi a rendezvény lebonyolítását és kiváló hangulatot teremt. A főzőprogramot igény szerint különféle játékokkal, főzéshez kapcsolódó aktivitásokkal fűszerezhetjük, így a program végén a résztvevők még inkább feloldódnak az esti bulihoz.

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont, illetve más budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt megvalósítható

Időtartam: program 3-4 órás, vagy akár fél napos is lehet

Létszám: csapatépítő program során 10 fős csoportokban, más jellegű rendezvényeknél max. 25-30 fős csoportokban megoldható a főzés.

Telefon: +36 1 799 24 80

E-mail: info@larusevent.hu