Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Főzőprogramok a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péterrel

Főzőprogramok a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péterrel

2012-02-02 Forrás: Larus Rendezvényközpont


 Szervezzen nálunk csapatépítő főzőprogramot, főzőversenyt, partnerpartit, vagy egy közös élményfőzést Buday Péterrel és a rendezvény sikere garantált lesz!

A csapattagok a főzés során az ismert cheftől kapnak segítséget az ételek elkészítéséhez, amely különleges élményt jelent számukra. A közös főzés összehozza a csapatot, a csapattagoknak meg kell osztaniuk egymás között a feladatokat, együtt kell működniük, hogy finom ételeket hozzanak létre. A főzés során végzett munka mindenki számára teljesíthető, ugyanakkor a résztvevők számos gyakorlati tapasztalattal gazdagodhatnak.

A chef a program során érdekességeket, főzési praktikákat oszt meg a résztvevőkkel, gyakorlati tanácsokkal látja el őket, együtt főz a résztvevőkkel, amely igazán nagy élményt jelent mindenkinek!

Legyen szó főzőversenyről vagy partnertalálkozóról főzőprogrammal, egy tapasztalt moderátor színesebbé és gördülékenyebbé teszi a rendezvény lebonyolítását és kiváló hangulatot teremt. A főzőprogramot igény szerint különféle játékokkal, főzéshez kapcsolódó aktivitásokkal fűszerezhetjük, így a program végén a résztvevők még inkább feloldódnak az esti bulihoz.

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont, illetve más budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt megvalósítható

Időtartam: program 3-4 órás, vagy akár fél napos is lehet

Létszám: csapatépítő program során 10 fős csoportokban, más jellegű rendezvényeknél max. 25-30 fős csoportokban megoldható a főzés.

Telefon: +36 1 799 24 80

E-mail: info@larusevent.hu