Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár

Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár

2014-11-14 Forrás: www.utisugo.hu

 

 

A közönséget forralt bor kavalkád és sztárfellépők koncertjei várják a fesztiválon.

A 2014-as örkényi Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Vásáron ismét nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a koncertekre koncertekre, illetve a szombati napon Ludaskása Főző Gasztonómiai programokkal is készülnek. A hétvége folyamán a látogatók szavazatai alapján eldől, ki nyeri a 2014-as év Forraltbora címet, illetve ki készíti 2014 legjobb Ludas kásáját.

Helyszín: városközpont, a város főutcái, bevezető útjai piaccsarnok, Belépő: A rendezvény valamennyi programja ingyenesen látogatható. Belépőjegy nélkül lehet megtekinteni a Kézműves Magyar Ízek kiállítóit, a borászokat, a kézműves vásárt, illetve minden más kiegészítő program, illetve sztárfellépők műsorának megtekintése ingyenes.


 

CÍM: Örkény

E-MAIL: info@forraltborfesztival.hu

WEBOLDAL: www.forraltborfesztival.hu

NYITVATARTÁS: 2014.11.15-11.16