Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár

Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár

2014-11-14 Forrás: www.utisugo.hu

 

 

A közönséget forralt bor kavalkád és sztárfellépők koncertjei várják a fesztiválon.

A 2014-as örkényi Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Vásáron ismét nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a koncertekre koncertekre, illetve a szombati napon Ludaskása Főző Gasztonómiai programokkal is készülnek. A hétvége folyamán a látogatók szavazatai alapján eldől, ki nyeri a 2014-as év Forraltbora címet, illetve ki készíti 2014 legjobb Ludas kásáját.

Helyszín: városközpont, a város főutcái, bevezető útjai piaccsarnok, Belépő: A rendezvény valamennyi programja ingyenesen látogatható. Belépőjegy nélkül lehet megtekinteni a Kézműves Magyar Ízek kiállítóit, a borászokat, a kézműves vásárt, illetve minden más kiegészítő program, illetve sztárfellépők műsorának megtekintése ingyenes.


 

CÍM: Örkény

E-MAIL: info@forraltborfesztival.hu

WEBOLDAL: www.forraltborfesztival.hu

NYITVATARTÁS: 2014.11.15-11.16