Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár

Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár

2014-11-14 Forrás: www.utisugo.hu

 

 

A közönséget forralt bor kavalkád és sztárfellépők koncertjei várják a fesztiválon.

A 2014-as örkényi Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Vásáron ismét nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a koncertekre koncertekre, illetve a szombati napon Ludaskása Főző Gasztonómiai programokkal is készülnek. A hétvége folyamán a látogatók szavazatai alapján eldől, ki nyeri a 2014-as év Forraltbora címet, illetve ki készíti 2014 legjobb Ludas kásáját.

Helyszín: városközpont, a város főutcái, bevezető útjai piaccsarnok, Belépő: A rendezvény valamennyi programja ingyenesen látogatható. Belépőjegy nélkül lehet megtekinteni a Kézműves Magyar Ízek kiállítóit, a borászokat, a kézműves vásárt, illetve minden más kiegészítő program, illetve sztárfellépők műsorának megtekintése ingyenes.


 

CÍM: Örkény

E-MAIL: info@forraltborfesztival.hu

WEBOLDAL: www.forraltborfesztival.hu

NYITVATARTÁS: 2014.11.15-11.16