Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Filmtúrák Budapesten

Filmtúrák Budapesten

2013-05-17 Forrás: http://www.turizmus.com/cikk/index/1/10002/turizmus_hirek/25198


Angelina Jolie, Brad Pitt, Madonna, Antonio Banderas, Bruce Willis vagy éppen Robert Pattinson egyaránt dolgoztak már Budapesten, még akkor is, ha fővárosunk épp Buenos Airest, Moszkvát, Berlint vagy Párizst játszotta. Az ő nyomukba eredhetünk egy új kezdeményezés segítségével.

         

A filmturizmusban rejlő lehetőségeket felismerve egy lelkes fiatal csapat hosszas kutatásban fogott és az eredményeket – a Budapesten forgatott kasszasikerek helyszíneinek szakszerű bemutatását – immár másokkal is megosztják. A Moviewalking a városban több útvonalon kalauzolja a vendégeket az Evita temetésének hátterét adó Szépművészeti Múzeumtól kezdve a Bel Ami kedvéért Champs-Elyséenek maszkírozott Andrássy úton át a Schwarzenegger által is körbelőtt Budai Várig. 

A túrák három téma mentén- Kémek a várban, Világvárosok találkozása és Hősök nyomában – indulnak, gyalogosan vagy autóbusszal, de a szervezők tervei között szerepel csoportok vagy baráti társaságok részére egyedi túrák összeállítása is. Az idegenvezető munkáját az egyes helyszínekhez köthető fényképek, illetve tableten vetített filmrészletek segítik. 

A túrák a budapesti lakosoknak is izgalmasak lehetnek és segítenek megérteni, hogy egy négy-öt napra lezárt utca miért szerepel alig fél percig egy filmben? 

További információ: www.moviewalking.com