Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Filmes csomagok, Grand Budapest Hotel módra

Filmes csomagok, Grand Budapest Hotel módra

2014-03-21 Forrás: www.turizmus.com A Grand Budapest Hotel, Wes Anderson világszerte ismert filmcsillagokat felvonultató legújabb filmje nemcsak arra kiváló, hogy érdeklődést keltsen fővárosunk iránt és javítsa az országimázst.

A Corinthia Hotel Budapest – amely számos hasonlóságot mutat a képzeletbeli szállodával, ez alkalomból filmes témájú ajánlatokkal jelentkezik – hangzott el a kedd délutáni díszbemutatón, amelyen Thomas M. Fischer, a szálloda igazgatója üdvözölte a meghívottakat.

A három éjszakás csomag célja, hogy bemutassa a vendégeknek, miképpen működik ma egy ilyen nagy szálloda és melyek a filmbeli házzal való hasonlóságok. Az ajánlat része a film megtekintése a Cinema City Arena VIP termében, valamint egy gyalogos városnéző túra, amely Budapest népszerű filmforgatási helyszíneit mutatja be, illetve a szállodában tartandó speciális vezetés, amely a magyar filmgyártás gyökereivel foglalkozik.

A hotel bálterme adott otthont anno a Lumiére fivérek-féle mozgóképszínház premierjének, a múlt században pedig Royal Apollo, majd később Vörös Csillag moziként működött. Jelenleg is szoros a kapcsolat a filmipar, és a szálloda között.


Egy kis ízelítő a filmből: