Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Filmes csomagok, Grand Budapest Hotel módra

Filmes csomagok, Grand Budapest Hotel módra

2014-03-21 Forrás: www.turizmus.com A Grand Budapest Hotel, Wes Anderson világszerte ismert filmcsillagokat felvonultató legújabb filmje nemcsak arra kiváló, hogy érdeklődést keltsen fővárosunk iránt és javítsa az országimázst.

A Corinthia Hotel Budapest – amely számos hasonlóságot mutat a képzeletbeli szállodával, ez alkalomból filmes témájú ajánlatokkal jelentkezik – hangzott el a kedd délutáni díszbemutatón, amelyen Thomas M. Fischer, a szálloda igazgatója üdvözölte a meghívottakat.

A három éjszakás csomag célja, hogy bemutassa a vendégeknek, miképpen működik ma egy ilyen nagy szálloda és melyek a filmbeli házzal való hasonlóságok. Az ajánlat része a film megtekintése a Cinema City Arena VIP termében, valamint egy gyalogos városnéző túra, amely Budapest népszerű filmforgatási helyszíneit mutatja be, illetve a szállodában tartandó speciális vezetés, amely a magyar filmgyártás gyökereivel foglalkozik.

A hotel bálterme adott otthont anno a Lumiére fivérek-féle mozgóképszínház premierjének, a múlt században pedig Royal Apollo, majd később Vörös Csillag moziként működött. Jelenleg is szoros a kapcsolat a filmipar, és a szálloda között.


Egy kis ízelítő a filmből: