Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Festival 4 You 2014 Komárom

Festival 4 You 2014 Komárom

2014-07-17 Forrás: http://www.programturizmus.hu/tdestination-festival-4-you.html

 
Idén nyáron a komáromi Monostori Erőd ad otthont Magyarország "legkiszámíthatóbb fesztiváljának", a Festival 4 You-nak, amelynek már a neve is nagyon beszédes. A rendezvény két napja alatt legnagyobb magyar zenekarok lépnek színpadra a Quimbytől az Anna and the Barbies-on és a Magna Cum Laude-n át a New Level Empire-ig, a stílus kedvelőit pedig egy, több, mint 12 órás Hip Hop Maraton várja majd a komáromi Monostori Erődben. 
 
     

Az, az egyébként is különleges helyszín két napra átalakul egy hatalmas zenemaratonná, amely két színpadon, kora délutántól várja színes programmal a látogatókat. A Fesztiválkalauz színpadon már kora délután elkezdődik a Hip Hop Maraton, a stílus legkedveltebb képviselőivel, így ott lesz többek között a Hősök, Majka feat. Curtis (élő koncert), Essem, Den & Szánsi, a Jégóriások és a Wizards is. 

A rendezvény különlegessége többek között az is, hogy a belépőjegy nemcsak a koncerteket, hanem a szabadidős programok díjmentes használatát is tartalmazza: vidámpark, élő csocsó, vízi foci, airsoft, „Egészség sziget”: tanácsadás, mérések, Body Building bemutató, kisvonat használat az alábbi vonalon: Komárom belváros – Vasútállomás - Monostori Erőd, floorball, íjászat, Győr Sharks Amerikai foci bemutató és próbajáték, kalandpark, valamint az extrém sportok kedvelői számára Skyshoot Extreme Jump Tower, ahonnan akár 50 méterről is a mélybe lehet ugrani, s hogy még izgalmasabb legyen: mindezt kötél nélkül! 
 

Jegyárak:

Napi jegy elővételben: 4000 Ft

Bérlet – kizárólag elővételben: 5500 Ft

Napijegy a helyszínen: 5500 Ft

12 éves kor alatt - felügyelettel - a belépés díjmentes!

A belépőjegy magában foglalja az összes szabadidő program- beleértve a vidámparkot is - korlátlan és díjmentes használatát!!


PROGRAMOK>>>