Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Festival 4 You 2014 Komárom

Festival 4 You 2014 Komárom

2014-07-17 Forrás: http://www.programturizmus.hu/tdestination-festival-4-you.html

 
Idén nyáron a komáromi Monostori Erőd ad otthont Magyarország "legkiszámíthatóbb fesztiváljának", a Festival 4 You-nak, amelynek már a neve is nagyon beszédes. A rendezvény két napja alatt legnagyobb magyar zenekarok lépnek színpadra a Quimbytől az Anna and the Barbies-on és a Magna Cum Laude-n át a New Level Empire-ig, a stílus kedvelőit pedig egy, több, mint 12 órás Hip Hop Maraton várja majd a komáromi Monostori Erődben. 
 
     

Az, az egyébként is különleges helyszín két napra átalakul egy hatalmas zenemaratonná, amely két színpadon, kora délutántól várja színes programmal a látogatókat. A Fesztiválkalauz színpadon már kora délután elkezdődik a Hip Hop Maraton, a stílus legkedveltebb képviselőivel, így ott lesz többek között a Hősök, Majka feat. Curtis (élő koncert), Essem, Den & Szánsi, a Jégóriások és a Wizards is. 

A rendezvény különlegessége többek között az is, hogy a belépőjegy nemcsak a koncerteket, hanem a szabadidős programok díjmentes használatát is tartalmazza: vidámpark, élő csocsó, vízi foci, airsoft, „Egészség sziget”: tanácsadás, mérések, Body Building bemutató, kisvonat használat az alábbi vonalon: Komárom belváros – Vasútállomás - Monostori Erőd, floorball, íjászat, Győr Sharks Amerikai foci bemutató és próbajáték, kalandpark, valamint az extrém sportok kedvelői számára Skyshoot Extreme Jump Tower, ahonnan akár 50 méterről is a mélybe lehet ugrani, s hogy még izgalmasabb legyen: mindezt kötél nélkül! 
 

Jegyárak:

Napi jegy elővételben: 4000 Ft

Bérlet – kizárólag elővételben: 5500 Ft

Napijegy a helyszínen: 5500 Ft

12 éves kor alatt - felügyelettel - a belépés díjmentes!

A belépőjegy magában foglalja az összes szabadidő program- beleértve a vidámparkot is - korlátlan és díjmentes használatát!!


PROGRAMOK>>>