Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Ferihegy 1 vendégeket fogad

Ferihegy 1 vendégeket fogad

2012-10-26 Forrás: www.turizmus.com

 Nyílt nap keretében mutatkozott be a Ferihegy 1-es terminálból kialakított rendezvényhelyszín október 25-én. Az utazási irodák, rendezvényszervezők és a sajtó képviselői bejárhatták a szebb napokat is megélt terminál vendégtereit.

Az Airport Event Center üzemeltetésére létrehozott konzorcium (a Budapest Airport, egy rendezvényszervező, egy catering és egy rendezvénytechnikai cég együttese) megmutatta, hogyan néznek ki a terek konferenciára, gálavacsorára vagy éppen workshopra berendezve.

                                                                                                                                                                                
 

A helyszínen megtudtuk, hogy, bár az épület méretei többet is megengednének, 1000 személyben maximálták a rendezvények lehetséges létszámát. A rendezvényhelyszínnek igazán különleges és látványos épületben szabadjára engedhetik fantáziájukat a megrendelők, hiszen például a régi check-in pultokat is igénybe lehet venni, ha valaki kitalál nekik egy funkciót egy délutánra, vagy egy estére.

Örvendetes, hogy a műemléki védelem alatt álló régi terminálépület hasznos funkciót kapott. Ugyanakkor meg kell jegyezni azt is, hogy minden másnál hasznosabb volna a Malév kiesése előtti repülőtéri forgalom visszaállítása.  Akármilyen felkapott és népszerű helyszínné is fejlődik az Airport Event Center, az eddigi tapasztalatok igazolják: egy nagy költségvetésű hollywoodi film forgatási napja sem tud többet hozni, mint egy erős nap a terminál korábbi, "klasszikus" üzemelése alatt, amíg a diszkont légitársaságok bázisa volt.