Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Ferihegy 1 vendégeket fogad

Ferihegy 1 vendégeket fogad

2012-10-26 Forrás: www.turizmus.com

 Nyílt nap keretében mutatkozott be a Ferihegy 1-es terminálból kialakított rendezvényhelyszín október 25-én. Az utazási irodák, rendezvényszervezők és a sajtó képviselői bejárhatták a szebb napokat is megélt terminál vendégtereit.

Az Airport Event Center üzemeltetésére létrehozott konzorcium (a Budapest Airport, egy rendezvényszervező, egy catering és egy rendezvénytechnikai cég együttese) megmutatta, hogyan néznek ki a terek konferenciára, gálavacsorára vagy éppen workshopra berendezve.

                                                                                                                                                                                
 

A helyszínen megtudtuk, hogy, bár az épület méretei többet is megengednének, 1000 személyben maximálták a rendezvények lehetséges létszámát. A rendezvényhelyszínnek igazán különleges és látványos épületben szabadjára engedhetik fantáziájukat a megrendelők, hiszen például a régi check-in pultokat is igénybe lehet venni, ha valaki kitalál nekik egy funkciót egy délutánra, vagy egy estére.

Örvendetes, hogy a műemléki védelem alatt álló régi terminálépület hasznos funkciót kapott. Ugyanakkor meg kell jegyezni azt is, hogy minden másnál hasznosabb volna a Malév kiesése előtti repülőtéri forgalom visszaállítása.  Akármilyen felkapott és népszerű helyszínné is fejlődik az Airport Event Center, az eddigi tapasztalatok igazolják: egy nagy költségvetésű hollywoodi film forgatási napja sem tud többet hozni, mint egy erős nap a terminál korábbi, "klasszikus" üzemelése alatt, amíg a diszkont légitársaságok bázisa volt.