Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Fenséges kacsamell burger és a hazai klasszikus

Fenséges kacsamell burger és a hazai klasszikus

2013-08-23 Forrás: Opus Jazz Club

 

JAZZY LIVE: Makerule - Leonor Dely & Millero Congo: 2013. Augusztus 24. 21:00

Közreműködnek: Leonor Dely - ének, István Dely - ütőhangszerek, Shangó Dely - ütőhangszerek, ének, Claudia Andrade – ének, Petz Bálint - gitár ,Takács Márton - ütőhangszerek.

Dely István ütőhangszeres harminchat éve él Kolumbiában. A 70-es évek elején Magyarország és Közép-Európa első kongadobosát tisztelhette benne a nagyérdemű, olyan zenekarokkal lépett fel, mint az LGT, a Rákfogó, a Kőszegi Rhythm & Brass, vagy a gitáros Szabó Gábor.

A mostani emlékkoncertre a szülők Kolumbiából, a testvér Spanyolországból érkezik, s kiegészülve a Tumba y Quema zenészeivel, annak repertoárjából, valamint a nemrég elhunyt Dávid Dely kiadatlan új műveiből játszanak. A közönség magával ragadó dalokra és ritmusokra számíthat a Karib-tenger vidéke felől, az est folyamán megszólaló sok egzotikus stílust még felsorolni is nehéz: tambora, cumbia, porro, bullerengue, son corrido, guaguancó, columbia, konga chandé. 

Opus Jazz Club Koncertek: 

Augusztus 22. Csütörtök 21:00: Csinibaba Filmzenekar

Augusztus 23. Péntek 21:00: Karosi Júlia Quartet

Augusztus 24. Szombat 21:00: Jazzy Live

Augusztus 29. Csütörtök 21:00: Tariqa

Augusztus 30. Péntek 21:00: Modern Art Orchestra „Exkluzív”

Szeptember 4. Szerda 21:00: Bratanki Orchestra

Szeptember 5. Csütörtök 21:00: Jazzy Live: Váczi Eszter&Quartet

Szeptember 6. Péntek 21:00: Horváth Tojás Gábor Trió

Szeptember 7. Szombat 21:00: New B(R)and

Fenséges kacsamell burger és a hazai klasszikus- Hamburger művészi színvonalon

Az Opus Jazz Club szinte a semmiből tűnt fel idén tavasszal, és azzal a lendülettel el is vitte mind a Hamburger Day díjainak a felét (közöttük az extra kategória első helyét), mind pedig a Street Food Hamburger toplista második helyét, ami egy alig fél éve nyílt étteremtől kimondottan szép teljesítmény. A Playernek Ferencz Gábor séf mutatta meg, hogyan csinálják.