Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

2017-09-15 Forrás: Szalai Eszter

  

Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást
 

Nosztalgia rendezvényhajó 


 

Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán

…hogy a hajózás egész évben élmény legyen!


Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.


Budapesti  városnézés
a Dunáról, vagy csapatépítő program a kollégákkal, barátokkal, családdal nem is történhetne ideálisabb helyszínen, mint  egy hangulatos, romantikus sétahajó fedélzetén. Rendezvényhajónkat a legkülönbözőbb alkalmakra ajánljuk: születésnap, névnap, eljegyzés, házassági évforduló, legény és lánybúcsú, meglepetés party, esti városnézés, céges megbeszélések, csapatépítő rendezvények, termékbemutatók, workshopok, meetingek.

 
A sétahajó befogadóképessége 60 Fő,  fűtött belső terével egész évben a Vendégek rendelkezésére áll.  Hajónk a bérleti időszak alatt csak az Önök rendelkezésére áll, nincs összeültetés más utasokkal.

 

… ahol együtt van a csapat! A céges csapatépítő rendezvény
sikerét a jól kiválasztott helyszín és a jól kiválasztott programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a kollégák, barátok sohasem felejtenek el, a hajózás egy ilyen program. Tipp! Nyári időszakban béreljen motorcsónakot is és szálljon át közvetlenül a sétahajó fedélzetéről!


Budapesti 1 órás városnéző hajózás: A  program a Margit szigettől egészen a Nemzeti színházig terjedő szakaszt érinti. Az utazás során elhaladunk a Gellért hegy előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak. A városnéző hajókázás estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog. 


A sétahajó minimum 1 órára bérelhető, de kínálatunkban szerepelnek egész napos ebéddel, vacsorával, egybekötött, kirándulások is Visegrádra, Szentendrére, Esztergomba.


A hajózás indulása: 1138 Budapest Carl Lutz rakpart 4. (https://goo.gl/maps/8v7Nr9u3EP32


Rendezvényeinkhez technikai hátteret, igény szerint étel, ital felszolgálást is biztosítunk. Ön csak mondja el az elképzelését és mi megvalósítjuk! Remélem, Önöket is a fedélzeten köszönthetjük. Várjuk szeretettel!


+36 30 585 06 49,+ 36 70 73 81 60, motorcsonakazasadunan@gmail.com

www.motorcsonakazasadunan.hu