Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » FUNZINE Valentin Party – Hello, ismered Bobot?!

FUNZINE Valentin Party – Hello, ismered Bobot?!

2013-02-08 Forrás: www.funzine.huA FUNZINE mindig is büszke volt jelmezbáljaira, de elérkezettnek láttuk az időt, hogy kipróbáljunk valami újat. A kapcsolatokon, a Nagy Ő-n, de legalábbis egy pót Nagy Ő-n, és a boldogan élünk, míg meg nem halunk frázison tűnődve azt jutott az eszünkbe, hogy segítünk nektek rálelni a szerelemre. Ezért idén, a tradicionális farsangi maszkabál helyett, egy fergeteges, fantasztikus meglepetések tartogató Valentin-napi bulit szervezünk Nektek!

A FUNZINE mindenkit szeretne megajándékozni ezen a bulin. Aki párral érkezik és azt is, aki a buliban ismerkedne szívesen.
Pároknak:

Ha párkapcsolatban éltek csak annyit kell tennetek, hogy eljöttök a FUNZINE Valentine-napi partijára. Ha így döntötök, regiszráljatok  a cikk végén található gomb segítségével.  Február 14-én kilenckor gyertek a BOB-ba, ahol érkezéskor egy matricát kaptok, amellyel átvehetitek a nektek járó Valentin-napi koktélt és koccinthattok szerelmetekre. Majd kezdődhet a mulatság, és izgulhattok éjfélig hogy megnyeritek-e valamelyik mesés ajándékunkat. Talán egy wellness hétvégét, esetleg egy kétszemélyes vacsora meghívást, vagy egy tesztvezetést?

Egyedülállóknak:

Akkor is szerettel  várunk, ha még nem találtad meg a nagy Ő-t. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, csinosan felöltözöl és eljössz. Ha férfi vagy hoszteszeinktől matricát kapsz. Ha úgy érzed, hogy megtaláltad  az igazit, győzd meg arról, hogy viselje a tőled kapott matricát, majd menjetek el a bárpulthoz, kérjétek a kifejezetten erre a napra készített koktélt, és köszöntsétek bimbódzó szerelmeteket. Ha egész este kitartotok egymás mellett, akkor részt vehettek a sorsoláson, és megnyerhetitek fantasztikus ajándékaink egyikét.

Lányok figyelem! A még elkápráztatóbb külsőért a smink sarokban profi sminkesek segítenek nektek a készülődésben!

A regisztációhoz látogass el a FUNZINE weboldalára!