Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Ezer Lámpás Éjszakája 2014. Eltűnt Gyermekek Világnapja

Ezer Lámpás Éjszakája 2014. Eltűnt Gyermekek Világnapja

2014-05-22 Forrás: http://www.programturizmus.hu/tdestination-ezer-lampas-ejszakaja.html

 Az Eltűnt Gyermekek Világnapján a gyermekeké, a gyermekekről való beszédé lesz a főszerep. Az Ezer Lámpás Éjszakája nagyszabású rendezvényével igyekszik felhívni a figyelmet a kiskorúak eltűnésének, elcsatangolásának problémájára. Az Ezer Lámpás Éjszakája programhoz felelősségteljesen gondolkodó városvezetők csatlakoztak Veszprémben, Budapesten, Győrben, Kecskeméten, Tatabányán, Nyíregyházán, Szombathelyen, Székesfehérváron és Dunaújvárosban. 
 

Május 25-én újra EZER LÁMPÁS ÉJSZAKÁJA - az eltűnt gyermekek világnapja

2014. május 25-én 9 nagyvárosban találkozhattok az Ezer Lámpás Éjszakája egész napos programsorozatával.
Helyszínek és programok

 Budapest - 56-osok tere

Tatabánya – Árpád tér

Kecskemét-Főtér

Győr - Radó – sziget

Székesfehérvár - Alba Plaza előtti piactér

Szombathely - Történelmi Témapark

Nyíregyháza - Kossuth tér

Dunaújváros - Alsó Duna-part

Veszprém – Séd-völgye

Minden városi helyszínen egyszerre indulnak a programok és a világító lufik felengedésével, egyszerre zárjuk az eseményeket. Az előző évek eseményeit látva, idén még több világító lufit engedünk fel a magasba-az eltűnt gyerekek emlékére. Fontos tudnotok, hogy most is ingyenesen osztjuk szét este 9 órától a léggömböket. Mindenkit arra kérünk, hogy türelemmel várja ki a sorát, elkerülve az esetleges tolakodást.

Terveink szerint este 21.30-kor egy időben engedjük fel a világító “lámpásokat”

Minden helyszínen családi és gyerekprogramokkal kedveskedünk, de lesz rendőrségi bemutató is. A civil sátrainkban felvilágosítást kaphatnak az érdeklődők a gyerekeltűnések statisztikájáról és a csellengés veszélyeiről is.

Délután 15 órától és az összes városban egész napos koncertek kezdődnek. Részletesen a programok menüpontban olvashattok a fellépőkről és a műsorvezetőkről.

Forrás: Ezer Lámpás Éjszakájának honlapja

PROGRAMOK>>>