Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Etyeki Borangoló

Etyeki Borangoló

2014-05-15 Forrás: http://www.boraszportal.hu/programajanlo/20140509/etyeki-borangolo-majus-17-18

 

Etyek - Újra itt a május, a tavaszi Etyeki Borangoló ideje, mely 2014. május 17-18-án kerül megrendezésre az Etyeki Borút Egyesület szervezésében. A szervezők célja továbbra is megismertetni az Etyekre látogatókat a borvidék ízeivel családias hangulatban, pincéről-pincére!

      

Május 17-18-án ismét nyílnak a pinceajtók, újra borangolás Etyeken!  

Az etyeki borászok várnak mindenkit nyitott pincéikben, hangulatos teraszaikon, szőlőlugasaikban az Etyek-Budai Borvidék mintegy 20 borászatának legkiválóbb boraival, helyi termékekkel és kézműves alkotásokkal, házi készítésű ételekkel és színes programokkal! A bor, pezsgő és pálinka mellett számos etyeki terméket (sonka, sajt, tej, méz, csoki, süti, lekvár, szörp, keksz, pogácsa, stb.) kóstolhatnak az Etyekre érkezők autentikus környezetben, családias hangulatban!

17-én, szombaton Etyek a házigazdája a Fejér Megyei Német Nemzetiségi Napnak, melyen gyermek- és felnőtt tánccsoportok, kórusok, zenekarok elevenítik fel a német nemzetiségi hagyományokat. 19 órától hajnalig tartó svábbál veszi kezdetét.

PROGRAMOK >>>