Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Etyeki Borangoló

Etyeki Borangoló

2014-05-15 Forrás: http://www.boraszportal.hu/programajanlo/20140509/etyeki-borangolo-majus-17-18

 

Etyek - Újra itt a május, a tavaszi Etyeki Borangoló ideje, mely 2014. május 17-18-án kerül megrendezésre az Etyeki Borút Egyesület szervezésében. A szervezők célja továbbra is megismertetni az Etyekre látogatókat a borvidék ízeivel családias hangulatban, pincéről-pincére!

      

Május 17-18-án ismét nyílnak a pinceajtók, újra borangolás Etyeken!  

Az etyeki borászok várnak mindenkit nyitott pincéikben, hangulatos teraszaikon, szőlőlugasaikban az Etyek-Budai Borvidék mintegy 20 borászatának legkiválóbb boraival, helyi termékekkel és kézműves alkotásokkal, házi készítésű ételekkel és színes programokkal! A bor, pezsgő és pálinka mellett számos etyeki terméket (sonka, sajt, tej, méz, csoki, süti, lekvár, szörp, keksz, pogácsa, stb.) kóstolhatnak az Etyekre érkezők autentikus környezetben, családias hangulatban!

17-én, szombaton Etyek a házigazdája a Fejér Megyei Német Nemzetiségi Napnak, melyen gyermek- és felnőtt tánccsoportok, kórusok, zenekarok elevenítik fel a német nemzetiségi hagyományokat. 19 órától hajnalig tartó svábbál veszi kezdetét.

PROGRAMOK >>>