Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Etyeki Borangoló

Etyeki Borangoló

2014-05-15 Forrás: http://www.boraszportal.hu/programajanlo/20140509/etyeki-borangolo-majus-17-18

 

Etyek - Újra itt a május, a tavaszi Etyeki Borangoló ideje, mely 2014. május 17-18-án kerül megrendezésre az Etyeki Borút Egyesület szervezésében. A szervezők célja továbbra is megismertetni az Etyekre látogatókat a borvidék ízeivel családias hangulatban, pincéről-pincére!

      

Május 17-18-án ismét nyílnak a pinceajtók, újra borangolás Etyeken!  

Az etyeki borászok várnak mindenkit nyitott pincéikben, hangulatos teraszaikon, szőlőlugasaikban az Etyek-Budai Borvidék mintegy 20 borászatának legkiválóbb boraival, helyi termékekkel és kézműves alkotásokkal, házi készítésű ételekkel és színes programokkal! A bor, pezsgő és pálinka mellett számos etyeki terméket (sonka, sajt, tej, méz, csoki, süti, lekvár, szörp, keksz, pogácsa, stb.) kóstolhatnak az Etyekre érkezők autentikus környezetben, családias hangulatban!

17-én, szombaton Etyek a házigazdája a Fejér Megyei Német Nemzetiségi Napnak, melyen gyermek- és felnőtt tánccsoportok, kórusok, zenekarok elevenítik fel a német nemzetiségi hagyományokat. 19 órától hajnalig tartó svábbál veszi kezdetét.

PROGRAMOK >>>