Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

2015-09-25 Forrás:

 
 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

    A rendezvényt minden alkalommal nagy érdeklődés övezi, bizonyítva létjogosultságát és a tényt, hogy bizony nem könnyű feladat a tökéletes esküvő megszervezése. 

   A bemutatóra sok szeretettel várják ez alkalommal is azokat a párokat, akik segítségre szorulnak a tökéletes helyszín kiválasztását illetően, esetleg szemet gyönyörködtető dekorációs ötleteket szeretnének ellesni, vagy a szolgáltatóktól szeretnének árajánlatot kérni. 

   A bemutatón a vendégek testközelből élvezhetik a helyszín magával ragadó hangulatát, melyet egy Dunai állóhajó pazar kilátása tud nyújtani. Megtekinthetik a terem berendezési lehetőségeket, valamint az étteremhez közvetlenül kapcsolódó Duna teraszt, mely tökéletes helyszíne lehet az esküvői szertartásnak.

Többféle asztaldekorációs ötletet kaphatnak, mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb színt, asztal elrendezést, világítást. 

   Az eseményen mindig részt vesznek a hajó által meghívott szolgáltatók is.

   Ez alkalommal is lesz esküvői tortakóstolás, virágos és dekoratőr, fotós és videós, zenekar és természetesen jelen lesz a Columbus Hajó chefje, és rendezvényszervezője is. 

A bemutatón egy időben, egy helyen az esküvő minden részletét személyesen a szakemberekkel tudják átbeszélni a párok.  

 A részvétel teljesen ingyenes, semmire nem kötelezi a párokat, a rendezvény fő célja a tájékozódás és tájékoztatás. 

   Minden olyan egybekelni vágyó párnak hasznos lehet a bemutató, akik még nem döntöttek a helyszínt illetően, de el tudják képzelni a Nagy Napot eme lenyűgöző helyszínen, finom ételekkel és fergeteges hangulattal.

További információk az októberi eseményről>>> 

Fodor Mariann

sales@columbuspub.hu

06-30-638-8842