Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Egy kis Afrika a Bambarában

Egy kis Afrika a Bambarában

2011-09-18 Forrás: www.turizmus.com

 

Szeptember 17-én ünnepélyesen is megnyílt a 4* szuperior besorolású Hotel Bambara. Felsőtárkányban, Egertől néhány kilométerre, az erdő közepén áll a Nyugat-Afrika hangulatát idéző szálloda, amely az egerszalóki Mesés Shiraz testvére, s nem csupán a tulajdonosok és a menedzsment azonossága miatt, hanem a koncepció okán is. A Shirazban Észak-Afrika (Marokkó), a Bambarában Nyugat-Afrika (Mali) fogadja a vendégeket.

A két ház egyébként alig 16 kilométer távolságra fekszik egymástól, így a Bambara 300 fős konferencia kapacitását a két szálloda férőhelyei kényelmesen ki tudják szolgálni.
A 17-i megnyitón - amelyen a beruházásban szerepet vállaló cégek munkatársain kívül csak a sajtó képviselői és a helyi politikusok vettek részt - megtudhattuk, hogy az egy év alatt elkészült, 2,2 milliárd forintos projekthez 600 millió forint saját tőkét, 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást, valamint 1,1 milliárd forint bankhitelt vettek igénybe.
A 66 szobás házban kül- és beltéri medencék (közöttük gyermekmedence), a tetőszinten csak a felnőtteket kiszolgáló szauna park, masszázs szobák,
szabadtéri jakuzzi, étterem, több részre osztható rendezvényterem, drink bár, valamint egy szurikáta udvar várja a vendégeket. Az épület hamisítatlan afrikai hangulatot idéz, amint az a nyitás előtti percekben készült képgalériánkból is látszik.  
Szepesi Richard tulajdonos szállodaigazgató elmondta, nem csak a megszokott miliőtől eltérő hangulatot kedvelőket, hanem a különleges építészeti megoldások iránt fogékony vendégeket is várják, az első hónap tapasztalatai alapján nem kis sikerrel, hiszen 80 százalék fölötti kihasználtságot értek el a "soft opening" periódusban.