Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Egykettő Fröccsfesztivál szeptember 1-jén és 2-án az Egykettőben!

Egykettő Fröccsfesztivál szeptember 1-jén és 2-án az Egykettőben!

2012-08-23 Forrás: HelyszínForum Még tart az indiánnyár, még jól esik a fröccs. A jó fröccs jó borból készül, és igazi szikvízből, az Egykettő Fröccsligetben pedig egyikből sincs hiány.

 
Az Egykettő Borbisztró és Fröccsliget egy nemrégiben született törzshely a belváros szívében. Azok számára jött létre, akik szeretik a romkocsmák hangulatát, a jó borokat, de valami többre, valami kifinomultabbra vágynak. Az Ybl Palota belső udvarát birtokba véve a hely igazi elegye a régi és új világ értékeinek, stílusjegyeinek. Az Egykettő startpont az éjszakában, tökéletes találkozóhely egy vacsorára, vagy egy gyors üzleti ebédre, vagy csak egy frissítő fröccsre! Így tehát mindegy, miért szeretjük, törzshely lesz, ahol mindig valamilyen izgalmas program várja a vendégeket!
 
          

Az Egykettőben minden hónap 1-jén és 2-án jobban pörög az élet, jobban buborékozik a fröccs, hiszen ilyenkor kiemelt programok és a szokásosnál is több akció várja a vendégeket! Az ősz első hónapjának első két napján megrendezésre kerülő Egykettő Fröccsfesztiválon kipróbálhatjuk melyik bornak melyik szikvíz, milyen arányban áll a legjobban. A fesztiválon keressük a leglazább, legmenőbb, legviccesebb legényt vagy leányt, aki a hely Fröccsmestere lehet! Ez nem csak dicsőséggel jár, hanem a főállású munkalehetőség is, ugyanis a tiszteletbeli Fröccsmester, az Egykettő csapatában dolgozhat a továbbiakban, mint igazi fröccskeverő szakértő. Természetesen nem csak azokat várja a Fröccsfesztivál, akik egy jó italra vágynak, napközben a legkisebbeket is izgalmas programok szórakoztatják, borral kapcsolatban, de természetesen szigorúan alkoholmentesen. Almafröccs, bodzafröccs, macifröccs, Krúdy fröccs, kisfröccs, nagyfröccs…a sor végtelen! Találd meg te is a kedvenced! Vár téged is az Egykettő Fröccsfesztivál!
 

További információk: www.egyketto.eu