Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Egykettő Fröccsfesztivál szeptember 1-jén és 2-án az Egykettőben!

Egykettő Fröccsfesztivál szeptember 1-jén és 2-án az Egykettőben!

2012-08-23 Forrás: HelyszínForum Még tart az indiánnyár, még jól esik a fröccs. A jó fröccs jó borból készül, és igazi szikvízből, az Egykettő Fröccsligetben pedig egyikből sincs hiány.

 
Az Egykettő Borbisztró és Fröccsliget egy nemrégiben született törzshely a belváros szívében. Azok számára jött létre, akik szeretik a romkocsmák hangulatát, a jó borokat, de valami többre, valami kifinomultabbra vágynak. Az Ybl Palota belső udvarát birtokba véve a hely igazi elegye a régi és új világ értékeinek, stílusjegyeinek. Az Egykettő startpont az éjszakában, tökéletes találkozóhely egy vacsorára, vagy egy gyors üzleti ebédre, vagy csak egy frissítő fröccsre! Így tehát mindegy, miért szeretjük, törzshely lesz, ahol mindig valamilyen izgalmas program várja a vendégeket!
 
          

Az Egykettőben minden hónap 1-jén és 2-án jobban pörög az élet, jobban buborékozik a fröccs, hiszen ilyenkor kiemelt programok és a szokásosnál is több akció várja a vendégeket! Az ősz első hónapjának első két napján megrendezésre kerülő Egykettő Fröccsfesztiválon kipróbálhatjuk melyik bornak melyik szikvíz, milyen arányban áll a legjobban. A fesztiválon keressük a leglazább, legmenőbb, legviccesebb legényt vagy leányt, aki a hely Fröccsmestere lehet! Ez nem csak dicsőséggel jár, hanem a főállású munkalehetőség is, ugyanis a tiszteletbeli Fröccsmester, az Egykettő csapatában dolgozhat a továbbiakban, mint igazi fröccskeverő szakértő. Természetesen nem csak azokat várja a Fröccsfesztivál, akik egy jó italra vágynak, napközben a legkisebbeket is izgalmas programok szórakoztatják, borral kapcsolatban, de természetesen szigorúan alkoholmentesen. Almafröccs, bodzafröccs, macifröccs, Krúdy fröccs, kisfröccs, nagyfröccs…a sor végtelen! Találd meg te is a kedvenced! Vár téged is az Egykettő Fröccsfesztivál!
 

További információk: www.egyketto.eu