Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Egyedi rendezvény catering a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péter chef vezetésével

Egyedi rendezvény catering a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péter chef vezetésével

2011-10-27 Forrás: Larus Rendezvényközpont A Larus Étterem és Rendezvényközpont évvégi rendezvényekhez egy közvetlen, egyedi és gasztronómiailag kiemelkedő élményt nyújtó szolgáltatást kínál, Buday Péter chef személyes közreműködésével.

 
Buday Péter a tőle megszokott vidám és személyes hangulatú előadásmódjával a vendégek előtt készít el különleges ételeket és mutatja be azokat a vendégeknek, legyen az borvacsora vagy nagy létszámú gálavacsora. 
Minden rendezvény megrendelése előtt, egyedileg tervezi meg és ajánlja ételeit, menüsorait. 
Az egyedileg összeállított menüsorokhoz, Magyarország legismertebb borászaival ajánl borokat.
 
A Larus Rendezvényközpont tökéletes helyszínt biztosít a Buday Péter által vezetett gasztronómiai programokhoz.
Különleges csapatépítő főzőprogramok, főzőverseny, partnerparti, vagy egy közös élményfőzést Buday Péterrel a sikeres rendezvények egyik új és egyedi formája. 
 
A rendezvényközpont kialakítása, akár 500 fő széksoros vagy 340  fő körasztalos elhelyezését teszi lehetővé egy légtérben. 420 m²-es terme mobilfalakkal három részre szekcionálható, természetes fénnyel rendelkezik, sötétíthető (black out), szőnyegpadlózott, válaszfalai tökéletesen hangszigeteltek és a kor igényeinek megfelelően modern technikával felszereltek.
Az épület kialakításának és zöldövezeti környezetének köszönhetően tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, sajtótájékoztatók, gálavacsorák, termékbemutatók, divatbemutatók, ünnepi rendezvények, esküvők vagy akár kisebb létszámú tréningek  megrendezéséhez. Az egyedülálló adottságok lehetővé teszik autó bemutató szervezését is. A rendezvényközpont saját 100 férőhelyes mélygarázzsal várja az autóval érkezőket.