Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Egyedi rendezvény catering a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péter chef vezetésével

Egyedi rendezvény catering a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péter chef vezetésével

2011-10-27 Forrás: Larus Rendezvényközpont A Larus Étterem és Rendezvényközpont évvégi rendezvényekhez egy közvetlen, egyedi és gasztronómiailag kiemelkedő élményt nyújtó szolgáltatást kínál, Buday Péter chef személyes közreműködésével.

 
Buday Péter a tőle megszokott vidám és személyes hangulatú előadásmódjával a vendégek előtt készít el különleges ételeket és mutatja be azokat a vendégeknek, legyen az borvacsora vagy nagy létszámú gálavacsora. 
Minden rendezvény megrendelése előtt, egyedileg tervezi meg és ajánlja ételeit, menüsorait. 
Az egyedileg összeállított menüsorokhoz, Magyarország legismertebb borászaival ajánl borokat.
 
A Larus Rendezvényközpont tökéletes helyszínt biztosít a Buday Péter által vezetett gasztronómiai programokhoz.
Különleges csapatépítő főzőprogramok, főzőverseny, partnerparti, vagy egy közös élményfőzést Buday Péterrel a sikeres rendezvények egyik új és egyedi formája. 
 
A rendezvényközpont kialakítása, akár 500 fő széksoros vagy 340  fő körasztalos elhelyezését teszi lehetővé egy légtérben. 420 m²-es terme mobilfalakkal három részre szekcionálható, természetes fénnyel rendelkezik, sötétíthető (black out), szőnyegpadlózott, válaszfalai tökéletesen hangszigeteltek és a kor igényeinek megfelelően modern technikával felszereltek.
Az épület kialakításának és zöldövezeti környezetének köszönhetően tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, sajtótájékoztatók, gálavacsorák, termékbemutatók, divatbemutatók, ünnepi rendezvények, esküvők vagy akár kisebb létszámú tréningek  megrendezéséhez. Az egyedülálló adottságok lehetővé teszik autó bemutató szervezését is. A rendezvényközpont saját 100 férőhelyes mélygarázzsal várja az autóval érkezőket.