Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Duna Pláza Csokoládéfesztivál

Duna Pláza Csokoládéfesztivál

2013-05-24 Forrás: http://port.hu/pls/fe/festival.festival_page?i_festival_id=12022&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=44


Fald fel a Duna Plázát!

Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, csokoládés csokoládé? Gombóc Artúr és társai - ízlelőbimbókat felkészíteni - mert május 25-26-án a Duna Plázában eddig soha nem látott (ízlelt) csokoládé fesztivál lesz!

Ha valóban Gombóc Artúr vagy, akkor fogd meg a gyermekeid kezét - a legkisebbét és a legnagyobbét is, mert itt a helyetek! Ez lesz az eddigi legédesebb Gyereknap!

Minden korosztály számára fantasztikus és rendkívül szórakoztató programmal, látnivalóval készül a Duna Pláza. Izgalmas vetélkedők, koncertek, sztárvendégek, a Buborék Zenekar, Wolf Kati, Kasza Tibi és Takács Nikolas - nem titok - biztosan ott lesznek!

Interaktív kölyökszínház, családi csokoládé kupa - naná hogy csokis nyereményekért! Ha vállalkozó kedvű vagy, kiderítheted mennyire vagy csokifüggő - vajon föl tudod falni a saját súlyod 5%-át csokoládéból?! 

Függő falánkságodat értékes ajándékcsomaggal jutalmazzák! Ha ez túl extravagáns számodra, akkor inkább készítsd el a saját csokoládéd és vidd haza - a legjobb choclatier-ek bevezetnek az édes szakma rejtelmeibe.

Amennyiben csak nézelődnél, akkor is akad bőven látnivaló: itt lesz a Budapesti Csokoládé Múzeum - természetesen különleges kóstolóval, érdekességekkel, relikviákkal, vetítéssel. Húsz híres csokoládé manufaktúra legkülönlegesebb csokoládé portékáiból vásárolhatsz. Örökítsd meg ezt a napot - készíttess fotót az élő csokoládéemberekkel! 

Végül, ám nem utolsósorban, tanúja lehetsz egy fantasztikus magyar rekordnak, amelyet a helyszínen hitelesítenek! Hallottál már a Nissan Leaf 100%-ig elektromos autóról? Nos, itt megtekintheted, de nem csak az eredeti, hanem a 400 kilógrammos, csokoládéból, aszalt gyümölcsből készült, közel életnagyságú modelljét is! A rekord hitelesítése után számítunk rád a makett elfogyasztásában!

Május 25-26. A Duna Pláza megédesíti a Gyereknapot!