Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » DiningCity Országos Étterem Hét

DiningCity Országos Étterem Hét

2013-03-12 Forrás: www.etteremhet.hu


 2013. március 18. és 24. között, az Országos Étterem Hét-en minden résztvevő TOP étterem egységesen 3.300 Ft-ért kínál (szervízdíjjal együtt) egy-egy 3 fogásos ebéd/vacsora menüt!

Az Országos Étterem Hét-en közel 100 TOP étterem vesz részt, melyek közül kb. 70 budapesti, és 20 az ország különböző pontjain található meg!

Az Étterem Hét résztvevő éttermeibe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket. Az étlapok elérése nagyon egyszerű -> válassza ki a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintson az Étterem keresése gombra.

A legördülő étteremlistában válassza ki az Önnek legszimpatikusabb éttermet az étterem nevére kattintva. Ezután a bejövő étterem adatlap bal oldalán találhatja meg az adott étterem 3 fogásos menüajánlatát.

Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb lefoglalni asztalát, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.

Jó étvágyat kívánunk az Étterem Hét-en!

További információkat talál: www.etteremhet.hu