Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » DiningCity Országos Étterem Hét

DiningCity Országos Étterem Hét

2013-03-12 Forrás: www.etteremhet.hu


 2013. március 18. és 24. között, az Országos Étterem Hét-en minden résztvevő TOP étterem egységesen 3.300 Ft-ért kínál (szervízdíjjal együtt) egy-egy 3 fogásos ebéd/vacsora menüt!

Az Országos Étterem Hét-en közel 100 TOP étterem vesz részt, melyek közül kb. 70 budapesti, és 20 az ország különböző pontjain található meg!

Az Étterem Hét résztvevő éttermeibe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket. Az étlapok elérése nagyon egyszerű -> válassza ki a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintson az Étterem keresése gombra.

A legördülő étteremlistában válassza ki az Önnek legszimpatikusabb éttermet az étterem nevére kattintva. Ezután a bejövő étterem adatlap bal oldalán találhatja meg az adott étterem 3 fogásos menüajánlatát.

Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb lefoglalni asztalát, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.

Jó étvágyat kívánunk az Étterem Hét-en!

További információkat talál: www.etteremhet.hu