Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Dalvacsorák a Corinthiában

Dalvacsorák a Corinthiában

2013-09-04 Forrás: www.turizmus.com
 A legnépszerűbb színészek – Bodrogi Gyula, Hegyi Barbara, Kulka János és Udvaros Dorottya - főznek majd és fakadnak dalra a körúti Corinthia Hotel Budapestben, minden hónapban egy-egy estén.

A művészek nemcsak énekelni fognak, de bebizonyítják, milyen jó érzékük van a gasztronómiához és mennyire tudnak főzni, akár „interaktívan" is a nagyérdemű közönséggel, akik egy háromfogásos vacsora keretében ismerkedhetnek meg konyhafortélyaikkal.

A keddi tájékoztatón Thomas M. Fischer, a szálloda igazgatója, valamint Joel Khalil séf elárulta, nagy izgalommal készülnek a közös – kulturális és konyhaművészeti - estre, melynek során a szakácsnak, cukrásznak amatőr nagynevű színészek és a profi séf egymástól lesnek majd el titkokat.

Az első Dalvacsora szeptember 27-én lesz, ekkor Udvaros Dorottya lesz a háziasszony. Decemberben Hegyi Barbara zárja a sort, amikor megmutatja,  hogyan is készíti varázslatos bonbonjait és trüffeljeit. Bodrogi Gyula novemberben - szokásához híven - vadból készült ételeket főz majd, az október pedig Kulka Jánosé az október, aki bebizonyítja, nemcsak szakácskönyvében produkál finom fogásokat, de „élőben" is.