Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Dalvacsorák a Corinthiában

Dalvacsorák a Corinthiában

2013-09-04 Forrás: www.turizmus.com
 A legnépszerűbb színészek – Bodrogi Gyula, Hegyi Barbara, Kulka János és Udvaros Dorottya - főznek majd és fakadnak dalra a körúti Corinthia Hotel Budapestben, minden hónapban egy-egy estén.

A művészek nemcsak énekelni fognak, de bebizonyítják, milyen jó érzékük van a gasztronómiához és mennyire tudnak főzni, akár „interaktívan" is a nagyérdemű közönséggel, akik egy háromfogásos vacsora keretében ismerkedhetnek meg konyhafortélyaikkal.

A keddi tájékoztatón Thomas M. Fischer, a szálloda igazgatója, valamint Joel Khalil séf elárulta, nagy izgalommal készülnek a közös – kulturális és konyhaművészeti - estre, melynek során a szakácsnak, cukrásznak amatőr nagynevű színészek és a profi séf egymástól lesnek majd el titkokat.

Az első Dalvacsora szeptember 27-én lesz, ekkor Udvaros Dorottya lesz a háziasszony. Decemberben Hegyi Barbara zárja a sort, amikor megmutatja,  hogyan is készíti varázslatos bonbonjait és trüffeljeit. Bodrogi Gyula novemberben - szokásához híven - vadból készült ételeket főz majd, az október pedig Kulka Jánosé az október, aki bebizonyítja, nemcsak szakácskönyvében produkál finom fogásokat, de „élőben" is.