Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Dalai Láma

Dalai Láma

2010-09-27 Forrás: Boscolo Hotel

Kerek tíz esztendeje annak, hogy Őszentsége, a XIV. Dalai Láma utoljára Magyarországon járt és tanítást adott. A magyar buddhista közösség számára nagy öröm, hogy újra fogadhatja Őszentségét, aki egyben korunk egyik legkiemelkedőbb spirituális vezetője is. A Láma budapesti látogatása során minden érdeklődő újra részesülhetett Őszentsége tanításában, szellemi iránymutatásában. 

A Boscolo Hotel 5 napon át láthatta vendégül nagy létszámú kíséretével együtt. Szerénységét is bizonyítja, hogy a felajánlott Elnöki lakosztály helyett ugyanolyan szobában aludt, mint társai. A személyzet néhány tagjának abban az élményben lehetett része, hogy kezet foghattak és pár szót válthattak vele szigorú napirendje és magas fokú biztonsági intézkedések mellett.