Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Dalai Láma

Dalai Láma

2010-09-27 Forrás: Boscolo Hotel

Kerek tíz esztendeje annak, hogy Őszentsége, a XIV. Dalai Láma utoljára Magyarországon járt és tanítást adott. A magyar buddhista közösség számára nagy öröm, hogy újra fogadhatja Őszentségét, aki egyben korunk egyik legkiemelkedőbb spirituális vezetője is. A Láma budapesti látogatása során minden érdeklődő újra részesülhetett Őszentsége tanításában, szellemi iránymutatásában. 

A Boscolo Hotel 5 napon át láthatta vendégül nagy létszámú kíséretével együtt. Szerénységét is bizonyítja, hogy a felajánlott Elnöki lakosztály helyett ugyanolyan szobában aludt, mint társai. A személyzet néhány tagjának abban az élményben lehetett része, hogy kezet foghattak és pár szót válthattak vele szigorú napirendje és magas fokú biztonsági intézkedések mellett.