Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Dalai Láma

Dalai Láma

2010-09-27 Forrás: Boscolo Hotel

Kerek tíz esztendeje annak, hogy Őszentsége, a XIV. Dalai Láma utoljára Magyarországon járt és tanítást adott. A magyar buddhista közösség számára nagy öröm, hogy újra fogadhatja Őszentségét, aki egyben korunk egyik legkiemelkedőbb spirituális vezetője is. A Láma budapesti látogatása során minden érdeklődő újra részesülhetett Őszentsége tanításában, szellemi iránymutatásában. 

A Boscolo Hotel 5 napon át láthatta vendégül nagy létszámú kíséretével együtt. Szerénységét is bizonyítja, hogy a felajánlott Elnöki lakosztály helyett ugyanolyan szobában aludt, mint társai. A személyzet néhány tagjának abban az élményben lehetett része, hogy kezet foghattak és pár szót válthattak vele szigorú napirendje és magas fokú biztonsági intézkedések mellett.