Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Csokoládéfesztivál és Nemzetközi Csokoládétalálkozó

Csokoládéfesztivál és Nemzetközi Csokoládétalálkozó

2014-11-07 Forrás: www.utisugo.hu

 

 

A Tisza-parti városban idén is megrendezik a csokoládéfesztivált, amely kihagyhatatlan alkalom az édes bűnbeesésre.

Az édesszájú látogatók finomabbnál finomabb bonbonokat, desszerteket és süteményeket kóstolhatnak, összesen több mint félezer édes remeket. 

A kiállítás és vásáron nagy csokoládéválasztékot sorakoztatnak fel a közkedvelt csokoládéktól a minőségi kategóriákig. A szórakoztatáson kívül kulturális és közművelődési programokkal; a csokoládé eredetét, történetét és kedvező élettani hatásait bemutató tárlattal is várják az érdeklődőket.A világ minden tájáról érkező csokoládékülönlegességek, csokis kóstolók, csokigyár, csokimozi, kiállítás, vásár, bemutatók - minden, ami csoki.
 

CÍM: Szolnok, Aba-Novák Kulturális Központ

WEBOLDAL: www.ankk.hu

NYITVATARTÁS: 11.07-11.09