Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Csipkebogyó Fesztivál

Csipkebogyó Fesztivál

2012-10-19 Forrás:

 A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett szórakoztató programokkal, egész napos zenével, forralt borral, csipketeával, csipkelekváros fánkkal, palacsintával várnak minden érdeklődőt.

                                           

Csipkelekvárfőzés :
A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés munkafázisainak bemutatása közben az érdeklődők bekapcsolódhatnak a lekvárkészítésbe, elleshetik fortélyait, megkóstolhatják egyedi ízvilágát. Egész napos programok 

- Gyermek játszósarok

- Játékos kézműves foglalkozás

- Népművészeti vásár

- Hagyományőrző csoportok fellépése

Egész napos zenével, fűtött sátorral, forralt borral, csipketeával, csipkelekváros fánkkal, laskával, palacsintával várnak mindenkit Szarvaskőn az Állomáskerti Szabadidőparkban.