Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Columbus Étterem & Pub

Columbus Étterem & Pub

2012-04-26 Forrás: Columbus Étterem & PubA Columbus Hajó a város szívében, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között, a pesti Duna part legszebb részén horgonyoz.

A Santa Maria terem nagy üvegablakain keresztül, valamint tavasztól őszig a panorámateraszokon ülve, közvetlen közelről élvezhetik a vendégek Európa legnagyobb folyamának és az évszázadok történelmi viharait megélt Budai Várnak a látványát. 

A hajó bal oldalán található pub jellegű éttermünk a magyar és a nemzetközi konyha fogásait kínálja a szakácskönyveiből és gasztronómiai tévéműsorokból is jól ismert ambiciózus sztárséf, Tobai Róbert tolmácsolásában.

A különleges környezetben nemcsak a kulináris élvezeteknek hódolhatnak a vendégek. Esténként bárzongorista zenél, péntekenként pezsgő salsa partik, a hét több napján a Columbus Club várja az érdeklődőket, ahol kiváló magyar és külföldi művészek lépnek fel különböző zenei stílusban. 

 

Ma este izgalmas fogásokkal és borokkal, valamint egy igazán jó hangulatú koncerttel várjuk az érdeklődőket! „

I feel food!” - laza smooth jazz & funk koncert a Peet Project feat Pély Barna formáció előadásában, egy ínycsiklandó, a Columbus séfje, Tobai Róbert által megálmodott ötfogásos mangalica vacsora és az etyeki Kertész Családi Pincészet izgalmas borai teszik igazán különlegessé ezt az estét! Szeretettel várjuk Önt is!

A csodálatos panorámát nyújtó, Santa Maria rendezvényterem a programokon kívül esküvők, bálok, céges vagy családi összejövetelek ideális helyszíne.

Fedezze fel a Columbus Hajó egyedi hangulatát és a csodálatos panoráma nyújtotta életérzést!

http://www.columbuspub.hu/ahelyszin/