Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Columbus Étterem & Pub

Columbus Étterem & Pub

2012-04-26 Forrás: Columbus Étterem & PubA Columbus Hajó a város szívében, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között, a pesti Duna part legszebb részén horgonyoz.

A Santa Maria terem nagy üvegablakain keresztül, valamint tavasztól őszig a panorámateraszokon ülve, közvetlen közelről élvezhetik a vendégek Európa legnagyobb folyamának és az évszázadok történelmi viharait megélt Budai Várnak a látványát. 

A hajó bal oldalán található pub jellegű éttermünk a magyar és a nemzetközi konyha fogásait kínálja a szakácskönyveiből és gasztronómiai tévéműsorokból is jól ismert ambiciózus sztárséf, Tobai Róbert tolmácsolásában.

A különleges környezetben nemcsak a kulináris élvezeteknek hódolhatnak a vendégek. Esténként bárzongorista zenél, péntekenként pezsgő salsa partik, a hét több napján a Columbus Club várja az érdeklődőket, ahol kiváló magyar és külföldi művészek lépnek fel különböző zenei stílusban. 

 

Ma este izgalmas fogásokkal és borokkal, valamint egy igazán jó hangulatú koncerttel várjuk az érdeklődőket! „

I feel food!” - laza smooth jazz & funk koncert a Peet Project feat Pély Barna formáció előadásában, egy ínycsiklandó, a Columbus séfje, Tobai Róbert által megálmodott ötfogásos mangalica vacsora és az etyeki Kertész Családi Pincészet izgalmas borai teszik igazán különlegessé ezt az estét! Szeretettel várjuk Önt is!

A csodálatos panorámát nyújtó, Santa Maria rendezvényterem a programokon kívül esküvők, bálok, céges vagy családi összejövetelek ideális helyszíne.

Fedezze fel a Columbus Hajó egyedi hangulatát és a csodálatos panoráma nyújtotta életérzést!

http://www.columbuspub.hu/ahelyszin/