Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Céges rendezvényprogram Panoráma éttermünkben 150 főig– tétre, helyre, befutóra

Céges rendezvényprogram Panoráma éttermünkben 150 főig– tétre, helyre, befutóra

2013-04-23 Forrás: Kincsem Rendezvénypark

 
 

Hozza el kollégáit, partnereit a Kincsem Parkba, Budapesten egyedülálló! 

Szerdai napokon lóverseny futamokkal várjuk a parkba érkezőket, ami minden rendezvényt egyedülállóvá és felejthetetlenné képes varázsolni. A szurkolás, a fogadás izgalma, vagy egyszerűen csak a lóverseny látványa és egyedi közege pótolhatatlan élménnyel színesíti meg a rendezvényeket. A futamra érkező vendégeket Panoráma éttermünkben teljesen el tudjuk különíteni a rendezvénytől.

A fogadásokra kérés szerint privát kasszákat biztosítunk, valamint saját open-bár áll a vendégek rendelkezésére.Programajánlatunk:

Vendégérkezés (javasolt 15.00 és 16.00 között) után szakkommentátor ismertetné a lóversenyzést, a Kincsem Parkot, az ügető futamokat, a fogadás menetét. A futamok között lehetőség van rendezvénynapon egy darab saját nevű futam indítására, mely a Turf újságban is megjelenik (ezt a vendégek haza is vihetik – örök emlék). Az ezen futamon résztvevő lovasok első 3 helyezettjének a kedves vendégek közül a szerencsések/választottak (ezt akár tombolával is el lehet dönteni) Önök által hozott jelképes díjat adhatnak át hivatalos díjátadó keretében.

A futamok után állófogadás, büfévacsora, kérhető, saját programok, disco, fellépők a helyszínre behozhatóak!

Látogassanak el hozzánk egy helyszínbejárás alkalmával, szeretettel várjuk megkeresésüket!