Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » CASTLE WEEKEND

CASTLE WEEKEND

2013-05-17 Forrás: http://www.varcamping.hu/programlehetosegek


Felszabadult, színes, különleges és izgalmas. Egy hétvége, ahol minden adott az önfeledt bulizáshoz: CAS...TLE WEEKEND. 2013. május 24-25-26-án a siroki vár romjai tövében elfeledkezhetünk a zsúfolt belvárosi klubokról, az unalomig hallott zenékről, a méregdrága italokról. 

A természet lágy ölén elterülő kényelmes kempingben éjszaka a szórakozás, a tánc, a mulatság, nappal az izgalmas vetélkedők, a bohém játékok, bemutatók, egy szóval a tartalmas kikapcsolódás játssza majd a főszerepet. A siroki vár ráadásul nemcsak a környék legfőbb látványossága, de az ország legérdekesebb romváraként is tartják számon szerteágazó, izgalmas barlangrendszerei, mászható falai-bástyái miatt. 

            

A zene elektronikus lesz és egyedi, a DJ-k a hazai underground ismert figurái, akik nem félnek újat mutatva, lelkesen szórakoztatni: BENET, BÖKI, PAN.DUB, SLN, BORG, DESAU77, SCOUT és MOVEN folyamatosan váltják majd egymást a DJ-pultban, a random line-up minden formáját bemutatva. Arra már most mérget lehet venni, hogy egyetlen nehézsége az éjszakai buliknak az lesz, hogy megálljunk egy helyben, tánc nélkül. Mivel azonban ez egy olyan hétvége, ahol az akarat szabad, így akár ülve, fekve, netán fejen pörögve is élvezhetjük a partit, ha a kedvünk úgy tartja. 

Hogy a nappali órák se fulladjanak unalmas semmittevésbe, a ötletes programok tucatjaival tartjuk ébren az érdeklődést és a jókedvet. Csak néhány példa ezek közül: lesz pálinka-kóstoló és sörivó verseny, kőcipelő erőpróba, de kérhetünk magunknak parti-hajat vagy akár sminket is. 

A belépőjegyek a legkülönfélébb igények szerint válthatóak, több kedvezményt is tartalmaznak. 

- a részletekért keressétek az eseményt a facebookon: 

https://www.facebook.com/events/155591454615204/

- illetve a Castle Weekend profilját:

https://www.facebook.com/CastleWeekend