Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Budapesti Történeti Múzeum

Budapesti Történeti Múzeum

2010-06-29 Forrás: Kilencz Andrea

Bizonyára több partnerünk is értesült már róla, hogy a Budapesti Történeti Múzeum Barokk csarnoka egy kiállítás miatt 2010. augusztusától november elejéig rendezvényekre nem lesz bérelhető. Sajnos olyan volumenü kiállításról van szó, mely a teljes termet betölti, és a kiállítás idő előtti bontására sem lesz lehetőség.

De nincs ok aggodalomra, hiszen a múzeum többi terme továbbra is tárt karokkal várja a rendezvényeket! 

Gondoljunk csak a Gótikus terem különleges atmoszférájára, a terem ablakaiból elénk táruló egyedi panorámára, mely mind a magyar, mind pedig a külföldi vendégeket egyaránt elvarázsolja.

Ne hagyjuk ki számításainkból a múzeum gyönyörű Reneszánsz kertjét sem, mely az időjárástól függően egészen szeptember végéig igénybe vehető grillpartikra, esküvőkre, kisebb létszámú családi napokra vagy akár  egy nyárbúcsúztató koktélpartira.