Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Budapesti Történeti Múzeum

Budapesti Történeti Múzeum

2010-06-29 Forrás: Kilencz Andrea

Bizonyára több partnerünk is értesült már róla, hogy a Budapesti Történeti Múzeum Barokk csarnoka egy kiállítás miatt 2010. augusztusától november elejéig rendezvényekre nem lesz bérelhető. Sajnos olyan volumenü kiállításról van szó, mely a teljes termet betölti, és a kiállítás idő előtti bontására sem lesz lehetőség.

De nincs ok aggodalomra, hiszen a múzeum többi terme továbbra is tárt karokkal várja a rendezvényeket! 

Gondoljunk csak a Gótikus terem különleges atmoszférájára, a terem ablakaiból elénk táruló egyedi panorámára, mely mind a magyar, mind pedig a külföldi vendégeket egyaránt elvarázsolja.

Ne hagyjuk ki számításainkból a múzeum gyönyörű Reneszánsz kertjét sem, mely az időjárástól függően egészen szeptember végéig igénybe vehető grillpartikra, esküvőkre, kisebb létszámú családi napokra vagy akár  egy nyárbúcsúztató koktélpartira.