Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Budapesti Történeti Múzeum

Budapesti Történeti Múzeum

2010-06-29 Forrás: Kilencz Andrea

Bizonyára több partnerünk is értesült már róla, hogy a Budapesti Történeti Múzeum Barokk csarnoka egy kiállítás miatt 2010. augusztusától november elejéig rendezvényekre nem lesz bérelhető. Sajnos olyan volumenü kiállításról van szó, mely a teljes termet betölti, és a kiállítás idő előtti bontására sem lesz lehetőség.

De nincs ok aggodalomra, hiszen a múzeum többi terme továbbra is tárt karokkal várja a rendezvényeket! 

Gondoljunk csak a Gótikus terem különleges atmoszférájára, a terem ablakaiból elénk táruló egyedi panorámára, mely mind a magyar, mind pedig a külföldi vendégeket egyaránt elvarázsolja.

Ne hagyjuk ki számításainkból a múzeum gyönyörű Reneszánsz kertjét sem, mely az időjárástól függően egészen szeptember végéig igénybe vehető grillpartikra, esküvőkre, kisebb létszámú családi napokra vagy akár  egy nyárbúcsúztató koktélpartira.