Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Budapesti Tavaszi Fesztivál

Budapesti Tavaszi Fesztivál

2013-03-21 Forrás: www.utisugo.hu

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Magyarország legnagyobb kulturális fesztiválja.

A fesztiválnak a gazdasági nehézségek ellenére is komoly szerepe van, hiszen az ország jó hírnevét növeli, hazánkban pedig műértő közönségre találnak a művészek. A világ minden országában számon tartják, az utazási irodák már hónapokkal előre megkapják a tervezett műsorfüzetet. 

A Budapesti Fesztiválközpont ennek érdekében több olyan akciót és szakmai előadássorozatot is tervez, amelyben közös gondolkodásra, vonzó csomagok kidolgozására és közös marketingtevékenységre ösztönzi a BTF programjainak értékesítésében és a beutaztatásban érdekelt turisztikai szakembereket, szállodákat és egyéb szolgáltatókat.

Kiállítások, színházelőadások, dokumentumfilmek és komolyzenei hangversenyek a repertoárban. A fesztivált 2014-ben március 21. és április 6. között rendezik meg.

Részletes program...