Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Budapesti Tavaszi Fesztivál

Budapesti Tavaszi Fesztivál

2013-03-21 Forrás: www.utisugo.hu

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Magyarország legnagyobb kulturális fesztiválja.

A fesztiválnak a gazdasági nehézségek ellenére is komoly szerepe van, hiszen az ország jó hírnevét növeli, hazánkban pedig műértő közönségre találnak a művészek. A világ minden országában számon tartják, az utazási irodák már hónapokkal előre megkapják a tervezett műsorfüzetet. 

A Budapesti Fesztiválközpont ennek érdekében több olyan akciót és szakmai előadássorozatot is tervez, amelyben közös gondolkodásra, vonzó csomagok kidolgozására és közös marketingtevékenységre ösztönzi a BTF programjainak értékesítésében és a beutaztatásban érdekelt turisztikai szakembereket, szállodákat és egyéb szolgáltatókat.

Kiállítások, színházelőadások, dokumentumfilmek és komolyzenei hangversenyek a repertoárban. A fesztivált 2014-ben március 21. és április 6. között rendezik meg.

Részletes program...