Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Bővítették a siófoki Hotel Azúrt

Bővítették a siófoki Hotel Azúrt

2011-08-28 Forrás: www.turizmusonline.hu

Új szárnnyal, szórakoztatóközponttal és konferenciatermekkel bővítették a siófoki Hotel Azúrt 1,82 milliárd forintos beruházással.
 
A közel két évig tartó fejlesztést záró rendezvényen, csütörtökön Gelencsér Attila a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta, szimbolikus értékű a beruházás, mert magyar vállalkozás fejlődött, hogy magyar gondolat valósult meg a magyar államban magyar fejlesztőkkel.
 
A magyar tulajdonosok kezében lévő szálloda 530 millió forintos európai uniós támogatással, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával elkészült fejlesztéseinek első ütemét - két 200 négyzetméteres, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciatermet és egy Snack & Bowling Bárt - az idén tavasszal már átadták. Ezzel az Azúr a vidék egyik legnagyobb konferenciaterem-kapacitással rendelkező szállodája lett.
 
A beruházás második ütemeként elkészült, szeptember másodikán nyitó új szárnyban, a Hotel Azúr Prémium névre keresztelt épületben 49, nagyrészt balatoni panorámával rendelkező, egyedi belsőépítészeti megoldásokat felsorakoztató szállodai szoba és lakosztály épült. A szárny különlegessége egy 1800 négyzetméter alapterületű, exkluzív wellness-központ úszó- és élmény- medencékkel, tóra néző, 12 elemes szauna-parkkal és egyedi spa kezelésekkel.
 

Sternócky Balázs, a hotel marketing és értékesítési igazgatója az MTI-nek elmondta, a 40 új munkahelyet teremtő bővítéssel 313 szobára, és 750 férőhelyre emelkedik a szálloda kapacitása. Az Azúr az elmúlt két hónapban közel 90 százalékos telítettséggel üzemelt, ez hasonló az előző évi adatokhoz. Eltérés csak a vendégkörben mutatkozott; az elmúlt szezonban 40 százalék volt a külföldiek aránya, ami idén 30 százalékra csökkent, viszont több volt a hazai vendég.