Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Borkorcsolya napok

Borkorcsolya napok

2013-11-22 Forrás: www.utisugo.hu
 A Gyógyvizek Völgye nem csak a vizeiről, fürdőiről, sódombjáról híres, finom borai messze földön megmérettettek. A Borkorcsolya napok keretében Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borait és borkorcsolyáit kóstolhatják, a s térség egyedi szolgáltatásait ismerhetik meg.

A Borkorcsolya Napok alkalmat adnak az ideérkezőknek a három település: Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borainak és ételeinek a megismerésére.

A borkorcsolyák olyan ételspecialitások, melyek jól kiegészítik a helyi borászok kínálatát. Főzzenek együtt a mesterszakácsokkal, kóstoljanak kiváló borokat a neves borászokkal a Gyógyvizek Völgyében!

Részletes program és a pontos helyszínek a plakáton olvashatóak!

Pontos helyszín:

Gyógyvizek Völgye (Egerszalók, Demjén és Egerszólát)

Információ:

Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület

30/522-1485, 30/566-7964, 36/200-029

tdm@egerszalok.hu

Honlap: www.gyogyvizekvolgye.hu