Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Borkorcsolya napok

Borkorcsolya napok

2013-11-22 Forrás: www.utisugo.hu
 A Gyógyvizek Völgye nem csak a vizeiről, fürdőiről, sódombjáról híres, finom borai messze földön megmérettettek. A Borkorcsolya napok keretében Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borait és borkorcsolyáit kóstolhatják, a s térség egyedi szolgáltatásait ismerhetik meg.

A Borkorcsolya Napok alkalmat adnak az ideérkezőknek a három település: Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borainak és ételeinek a megismerésére.

A borkorcsolyák olyan ételspecialitások, melyek jól kiegészítik a helyi borászok kínálatát. Főzzenek együtt a mesterszakácsokkal, kóstoljanak kiváló borokat a neves borászokkal a Gyógyvizek Völgyében!

Részletes program és a pontos helyszínek a plakáton olvashatóak!

Pontos helyszín:

Gyógyvizek Völgye (Egerszalók, Demjén és Egerszólát)

Információ:

Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület

30/522-1485, 30/566-7964, 36/200-029

tdm@egerszalok.hu

Honlap: www.gyogyvizekvolgye.hu