Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Bárzongoristák

Bárzongoristák

2011-12-13 Forrás: Boscolo New York Hotel

 A New York café Bárzongorista verseny első fordulója, december 4-én, csak a helyszínen ért véget.

Két versenyző, Gallyas Lakatos Róbert és Ifj. Mága Zoltán még versengett a továbbjutásért. A közönség az interneten szavazhatott produkcióikra. December 6-án éjfélkor lezárult a szavazás. Közel ezer ember szavazott. Gallyas Lakatos Róbertre 543, Ifj. Mága Zoltánra 432 szavazat érkezett. A közönség döntése értelmében így Ifj. Mága Zoltán búcsúzott a versenytől.

A verseny második fordulója január 15-én kerül megrendezésre a „Világ legszebb kávéházában”, a New York Caféban.

A versenyről, a zsűriről és a versenyzők produkcióiról már beszámoltunk, de a versenyzők bemutatása még váratott magára. A verseny kezdetekor minden a 13 indulóról készült egy rövid kisfilm a „Korlátlan lehetőségek zongorája” mellett. Mindenki eljátszotta a kedvenc darabját és egy kis beszélgetésben mesélt magáról, életéről, zenei pályájáról, munkáiról, hobbyjáról.

A versenyzők bemutatkozó kisfilmjeit megtekinthetik a www.barzongorista.hu honlap Bemutatkozófilmek menüpontjában, vagy a verseny Facebookos oldalán a http://www.facebook.com/barzongorista oldalon.