Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Bárzongoristák

Bárzongoristák

2011-12-13 Forrás: Boscolo New York Hotel

 A New York café Bárzongorista verseny első fordulója, december 4-én, csak a helyszínen ért véget.

Két versenyző, Gallyas Lakatos Róbert és Ifj. Mága Zoltán még versengett a továbbjutásért. A közönség az interneten szavazhatott produkcióikra. December 6-án éjfélkor lezárult a szavazás. Közel ezer ember szavazott. Gallyas Lakatos Róbertre 543, Ifj. Mága Zoltánra 432 szavazat érkezett. A közönség döntése értelmében így Ifj. Mága Zoltán búcsúzott a versenytől.

A verseny második fordulója január 15-én kerül megrendezésre a „Világ legszebb kávéházában”, a New York Caféban.

A versenyről, a zsűriről és a versenyzők produkcióiról már beszámoltunk, de a versenyzők bemutatása még váratott magára. A verseny kezdetekor minden a 13 indulóról készült egy rövid kisfilm a „Korlátlan lehetőségek zongorája” mellett. Mindenki eljátszotta a kedvenc darabját és egy kis beszélgetésben mesélt magáról, életéről, zenei pályájáról, munkáiról, hobbyjáról.

A versenyzők bemutatkozó kisfilmjeit megtekinthetik a www.barzongorista.hu honlap Bemutatkozófilmek menüpontjában, vagy a verseny Facebookos oldalán a http://www.facebook.com/barzongorista oldalon.