Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Bárzongoristák

Bárzongoristák

2011-12-13 Forrás: Boscolo New York Hotel

 A New York café Bárzongorista verseny első fordulója, december 4-én, csak a helyszínen ért véget.

Két versenyző, Gallyas Lakatos Róbert és Ifj. Mága Zoltán még versengett a továbbjutásért. A közönség az interneten szavazhatott produkcióikra. December 6-án éjfélkor lezárult a szavazás. Közel ezer ember szavazott. Gallyas Lakatos Róbertre 543, Ifj. Mága Zoltánra 432 szavazat érkezett. A közönség döntése értelmében így Ifj. Mága Zoltán búcsúzott a versenytől.

A verseny második fordulója január 15-én kerül megrendezésre a „Világ legszebb kávéházában”, a New York Caféban.

A versenyről, a zsűriről és a versenyzők produkcióiról már beszámoltunk, de a versenyzők bemutatása még váratott magára. A verseny kezdetekor minden a 13 indulóról készült egy rövid kisfilm a „Korlátlan lehetőségek zongorája” mellett. Mindenki eljátszotta a kedvenc darabját és egy kis beszélgetésben mesélt magáról, életéről, zenei pályájáról, munkáiról, hobbyjáról.

A versenyzők bemutatkozó kisfilmjeit megtekinthetik a www.barzongorista.hu honlap Bemutatkozófilmek menüpontjában, vagy a verseny Facebookos oldalán a http://www.facebook.com/barzongorista oldalon.