Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Barba Negra Music Club – Kalózkapitányok szellemében

Barba Negra Music Club – Kalózkapitányok szellemében

2012-11-07 Forrás: Touché Event
1. Retro Italkóstoló

„Két rumot de izibe’!” Egy jó kalóz így rendel. De milyen rumokat? Ön meg tudja különböztetni őket? És a jó kalóz nem csak rumot iszik. Alkoholok széles skálájából válogat, ahogy játékunkban is a vállalkozó szellemű játékosok. A bátor próbálkozónak egy végeláthatatlan időalagúton kell, hogy keresztülhaladjon, mely arany helyett, a régi idők emblematikus italaival van kirakva. A különböző italokat, melyek számokkal jelölt átlátszó poharakban várakoznak, illat, szín és íz alapján lehet tesztelni. Kezdéskor mindenki kap egy játéklapot, és aki a játék során minimum 5 jó választ ad, már nyert. Játékunkat egyénileg, de csapatban is játszhatják.

2. Kártyabarlang

A kalóz, ha nem fosztogatott, biztos valami szerencsejátékot űzött. A kártya volt a kedvencük. A hagyományos Black Jack mellett egy izgalmas Kalóz játékot ajánlunk, mely fekete Szakáll hajóján játszódik. Ezeket a játékokat az este során felváltva, de egymással párhuzamosan is lehet játszani. A kártyákat minden esetben a cég arculatához igazítjuk. A figurás lapokon a cég logója, esetleg managementje is feltűnhet. Játékainkat egyszerre 5-5 fő játszhatja.

A Black Jack a szerencse játéka. A hagyományos szabályok szerint a 21 összegyűjtése a cél. A bank sosem kockáztat, így könnyű legyőzni. De mindig ügyeljünk arra, nehogy besokaljunk.

A Kalózjáték pedig Fekete Szakáll képzeletbeli hajón játszódik és ez a taktika játéka. Kezdéskor mindenkinek megvan a szerepe. A kalózkapitány kiváltságokat élvez, a matróztanoncnak pedig mindent el kell viselnie. De egy kalózhajón pillanatok alatt bárki felemelkedhet, és egy lázadásba bárki belebukhat.

3. Tüzes tánc kvíz

Szabad egy táncra? Vagy akár többre is?

Játékunk önálló színpadi programként is megállja a helyét, hiszen két táncospár közreműködésével zajlik. Aktivitásunk egy zenei totó szisztémájára épül, amelynek a lényege, hogy 10 fél táncnak a zenéjét összevágjuk, amelyekből 30 másodperces részleteket láthatnak a vendégek. Kezdéskor a játékosok kapnak egy játéklapot, amelyen meg kell tippelniük, hogy a táncosok épp milyen táncot táncolnak. Aztán indulhat a produkció. A játék először könnyűnek ígérkezik, de biztosan meg tudják különböztetni a jive-ot a boogi-tól, vagy a cha-cha-cha-t egy tüzes karibi tánctól? És ha a hangulat oldódik a játékot úgy is lehet játszani, hogy a versenyző csapatok egy-egy tagja adja elő a táncokat saját stílusában. Természetesen a játék végén a táncosok igény esetén tánctanítást is vállalnak.

4. Kalóz Dart’s

A kalózok jól bántak a karddal, és a késsel. Egy füstös kocsma félhomályában sokszor késdobálással versenyeztek. Mi ennek a hangulatnak a modern változatát, a dart’s-ot ajánljuk most kreatív formában. A hagyományos játéktól eltérően itt nem minél nagyobb számot kell kidobni, hanem a feltett kérdésekre helyen válaszolva a megoldást ábrázoló képet kell eltalálni. A helyes választ jelölő kép, vagy grafika minden esetben megtalálható a táblán. Játékunk kiválóan alkalmas csapatépítő játéknak is, hiszen egy-egy közös téma megfejtése összehozza a kollégákat, barátokat. Természetesen a hagyományos darts szabályai szerint kell dobni összesen 3 nyíllal.

A téma pedig nem lehet más, mint a történelem híres kalózai és kedvenc italaik. Igény szerint a játéklapot a cég arculatára is szabjuk, hiszen játéklapjaink könnyen cserélhetők, így akár fél óránként is cserélhetők a témakörök.

5. Kalózos film casino 

A filmtörténet telis teli van híres és hírhedt kalózokkal. Fekete Szakáll (vagyis Barba Negra), Jack Sparrow, Kalóz Jack, vagy Sir Francis Drek, a királynő kalóza. Mindről tucatnyi film készült, vagy híres filmes mondásaik váltak szállóigévé. Fel tudjuk idézni, mikor mondja Sparrow kapitány, hogy „Gyakran megesik, és ez mindenkit meglep”? Vagy tudjuk melyik kalóz mikor és milyen kincset keresett? Az izgalmas kérdésekkel 12 filmet járunk körbe. Kvízjátékunkkal felfedezzük ezek minden részletét. A játékban egyszerre 5 fő játszhat és 10 kérdésen keresztül hazárdírozhat, vagy tippelhet tudás teljes biztonságával. A téteket zsetonokkal kell megtenni, hiszen egy kalóznál nem babra megy a játék. A helyes tippek duplázódnak, a rosszak pedig elvesznek. A játék végén pedig a legtöbb zsetont gyűjtő játékos nyer.

6. Erotik kvíz:

A kalózok életébe a szép hölgyek elrablása is beletartozott. Egy kis pikantériát cseppentve az estébe, mi is egy izgalmas játékot ajánlunk. A kísértés és a csábítás határán nemek szerint felosztott csapatok feszülnek egymásnak az erotik kvízben. Ebben a játékban az érzelmek és az értelem harmóniájára alapozva versenghet egymással két csapat úgy, hogy mindkettőt egy-egy ellenkező nemű profi táncos vezeti – a játék során egyre kevesebb ruhában. A lányok csapata a fiú táncost tudja levetkőztetni, míg a fiúk a lány táncos ruháinak eltávolításáért küzdenek, és mindehhez nem kell mást tenniük, mint tudásukat megcsillogtatni, így ebben a játékban a hódításhoz bizony a játékosoknak nem a külső értékeikre kell támaszkodniuk. A játék során érdemes a másik csapatnál több kérdésre helyes választ adni, hiszen a játék csupán addig tart, míg az egyik táncos el nem éri a fürdőruhát vagy a fehérneműt attól függetlenül, hogy a másik táncosról hány ruhadarab került le. 

Az erotic quiz könnyed hangulata miatt megfelelő levezetése lehet egy jól sikerült tréningek, illetve a közös célért vívott harc a csapatszellemet is erősítheti a férfi és női csapatban.