Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Badacsonyi Borhetek

Badacsonyi Borhetek

2014-07-25 Forrás: http://badacsony.utisugo.hu/programok/badacsonyi-borhetek-24406.html

 
A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák.

    

A Borhetek célja nem csupán Badacsony, hanem az egész térség, valamint annak kulturális és természeti értékeinek megismertetése, jó hírnevének terjesztése, a hűséges látogatók megtartása és újabbak idevonzása.

A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik mindenféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak.

A badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várja a vendégeket.

A Borhetek idején egy tucat pincészet kincseit lehet végigkóstolni, megismerkedhetnek a régió boros hagyományaival, sőt kulináris örömök is várják a borkedvelőket az óriások kertjében.

Kiállító pincészetek

- Bazaltbor Badacsony Kft - Borbély Családi Pincészet

- Csanádi Pincészet

- Istvándy Pincészet

- Laposa Birtok

- Málik Zoltán-Málik Pince (PE.AC szőlészeti Borászat)

- Imre Borpince

- Sipos Borház

- Válibor

- Varga Pincészet

- Villa Sandahl

- Első Magyar Borház-Szeremley Birtok

PROGRAMOK>>>