Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Badacsonyi Borhetek

Badacsonyi Borhetek

2014-07-25 Forrás: http://badacsony.utisugo.hu/programok/badacsonyi-borhetek-24406.html

 
A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák.

    

A Borhetek célja nem csupán Badacsony, hanem az egész térség, valamint annak kulturális és természeti értékeinek megismertetése, jó hírnevének terjesztése, a hűséges látogatók megtartása és újabbak idevonzása.

A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik mindenféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak.

A badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várja a vendégeket.

A Borhetek idején egy tucat pincészet kincseit lehet végigkóstolni, megismerkedhetnek a régió boros hagyományaival, sőt kulináris örömök is várják a borkedvelőket az óriások kertjében.

Kiállító pincészetek

- Bazaltbor Badacsony Kft - Borbély Családi Pincészet

- Csanádi Pincészet

- Istvándy Pincészet

- Laposa Birtok

- Málik Zoltán-Málik Pince (PE.AC szőlészeti Borászat)

- Imre Borpince

- Sipos Borház

- Válibor

- Varga Pincészet

- Villa Sandahl

- Első Magyar Borház-Szeremley Birtok

PROGRAMOK>>>