Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Badacsonyi Borhetek

Badacsonyi Borhetek

2014-07-25 Forrás: http://badacsony.utisugo.hu/programok/badacsonyi-borhetek-24406.html

 
A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák.

    

A Borhetek célja nem csupán Badacsony, hanem az egész térség, valamint annak kulturális és természeti értékeinek megismertetése, jó hírnevének terjesztése, a hűséges látogatók megtartása és újabbak idevonzása.

A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik mindenféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak.

A badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várja a vendégeket.

A Borhetek idején egy tucat pincészet kincseit lehet végigkóstolni, megismerkedhetnek a régió boros hagyományaival, sőt kulináris örömök is várják a borkedvelőket az óriások kertjében.

Kiállító pincészetek

- Bazaltbor Badacsony Kft - Borbély Családi Pincészet

- Csanádi Pincészet

- Istvándy Pincészet

- Laposa Birtok

- Málik Zoltán-Málik Pince (PE.AC szőlészeti Borászat)

- Imre Borpince

- Sipos Borház

- Válibor

- Varga Pincészet

- Villa Sandahl

- Első Magyar Borház-Szeremley Birtok

PROGRAMOK>>>