Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Badacsony a New Yorkban

Badacsony a New Yorkban

2012-03-22 Forrás: www.turizmus.comA Világ Legszebb Kávéháza az impozáns budapesti New York Kávéház ad otthont annak az április 12-én megrendezésre kerülő borkóstolónak, melyen a badacsonyi borászok személyesen kínálják a borvidék 150 borát a szakmai partnerek, valamint a nagyközönség részére.

 
A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében, hagyományteremtő céllal érkezik Budapestre a több szempontból is különleges Badacsonyi Borvidék 29 borászata, hogy a fővárosi közönség első kézből, a helyi termelők által ismerhesse meg a borvidék jellegét. 
A borkóstoló élményét a patinás helyszín, valamint a borászok személyes jelenléte fokozza. Kitűnő alkalom ez, hogy az érdeklődők megismerhessék a helyi termelőket, a borász szakma kiemelkedő képviselőit, kérdéseikre közvetlenül tőlük kapjanak válaszokat. A kisebb borászatoktól a legnagyobbakig, kézműves termelőktől a nagy pincészetekig mindenki jelen lesz, hogy az általuk kínált válogatott borok kóstolása, és a velük való beszélgetés által elevenedjen meg a Badacsonyi Borvidék hangulata. A rendezvény kiemelt fajtája a "Badacsonyi Rizling", melyet minden pincénél kóstolhatnak majd a látogatók, de bemutatkozik a "Kéknyelű", az őshonos badacsonyi szőlőfajta is.
14-17 óráig a szakmai partnereket várják, de a délután folyamán (17 és 20:30 óra között) minden borszerető részt vehet az exkluzív kóstoláson, mindössze 2500 forintért.
 
A rendezvény látogatásához előzetes regisztráció szükséges: www.kostolo.badacsony.com, regisztrálni március 23-tól lehet.