Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Badacsony a New Yorkban

Badacsony a New Yorkban

2012-03-22 Forrás: www.turizmus.comA Világ Legszebb Kávéháza az impozáns budapesti New York Kávéház ad otthont annak az április 12-én megrendezésre kerülő borkóstolónak, melyen a badacsonyi borászok személyesen kínálják a borvidék 150 borát a szakmai partnerek, valamint a nagyközönség részére.

 
A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében, hagyományteremtő céllal érkezik Budapestre a több szempontból is különleges Badacsonyi Borvidék 29 borászata, hogy a fővárosi közönség első kézből, a helyi termelők által ismerhesse meg a borvidék jellegét. 
A borkóstoló élményét a patinás helyszín, valamint a borászok személyes jelenléte fokozza. Kitűnő alkalom ez, hogy az érdeklődők megismerhessék a helyi termelőket, a borász szakma kiemelkedő képviselőit, kérdéseikre közvetlenül tőlük kapjanak válaszokat. A kisebb borászatoktól a legnagyobbakig, kézműves termelőktől a nagy pincészetekig mindenki jelen lesz, hogy az általuk kínált válogatott borok kóstolása, és a velük való beszélgetés által elevenedjen meg a Badacsonyi Borvidék hangulata. A rendezvény kiemelt fajtája a "Badacsonyi Rizling", melyet minden pincénél kóstolhatnak majd a látogatók, de bemutatkozik a "Kéknyelű", az őshonos badacsonyi szőlőfajta is.
14-17 óráig a szakmai partnereket várják, de a délután folyamán (17 és 20:30 óra között) minden borszerető részt vehet az exkluzív kóstoláson, mindössze 2500 forintért.
 
A rendezvény látogatásához előzetes regisztráció szükséges: www.kostolo.badacsony.com, regisztrálni március 23-tól lehet.