Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Badacsony New Yorkban 2014

Badacsony New Yorkban 2014

2014-03-07 Forrás: www.utisugo.hu

 Az impozáns budapesti New York Palota ad otthont annak a március 19-i borkóstolónak, melyen a badacsonyi borászok személyesen kínálják a borvidék 155 borát a szakmai partnerek, valamint a nagyközönség részére.

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében, immár harmadik alkalommal érkezik - a Badacsonyi Régiójáró busszal - Budapestre a több szempontból is különleges Badacsonyi Borvidék 31 borászata, hogy a fővárosi közönség első kézből, a helyi termelők által ismerhesse meg a borvidék jellegét. Az itt termő borok különleges zamatát az egykori vulkánokból itt maradt bazaltkúpok kedvező talaja és persze a Balaton adja, amelynek tükre nap sugarát megsokszorozva veri vissza.

A borkóstoló élményét a patinás helyszín, valamint a borászok személyes jelenléte fokozza. Kitűnő alkalom ez, hogy az érdeklődők megismerhessék a helyi termelőket, a borász szakma kiemelkedő képviselőit, kérdéseikre közvetlenül tőlük kapjanak válaszokat. 

A rendezvény kiemelt fajtája a Magyar Értéktárba nemrég bekerült Badacsonyi Kéknyelű lesz, amelyből minden pincészet elhozza a saját büszkeségét. Ezt az őshonos magyar szőlőfajtát szinte kizárólag a Badacsonyi Borvidéken termesztik, ezért a szervezők joggal nevezhetik a rendezvényt a világ legnagyobb Kéknyelű kóstolójának.

 

CÍM: Boscolo New York Café

E-MAIL: badacsonytomaj@tourinform.hu

NYITVATARTÁS: 03.19.