Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » BLOGGEREK & SÉFEK... VACSORA...KÖZÖS VACSORA

BLOGGEREK & SÉFEK... VACSORA...KÖZÖS VACSORA

2013-03-13 Forrás: www.halaszbastya.eu/sefek-es-bloggerek/


Ha van antagonisztikus ellentét, akkor ez talán az. Vagy mégsem?

Március 24-én 19 órától a Halászbástya Étterem új, izgalmasnak ígérkező eseménnyel színesíti Budapest gasztronómiai palettáját, amelyen a résztvevők: 6 séf, 6 blogger.
 

Mint a „Hat hét, hat tánc", nem?

S az eredmény: egy 6 fogásos menüsor, de hogy mennyire ínyenc, azt a közönség dönti el.

A séfek és a gasztronómiai szakírók által közösen megálmodott és elkészített ételsort exkluzív környezetben, páratlan panoráma mellett fogyaszthatják el a kulináris élvezetekre éhes vendégeink.

A 6 fogásos menü, fogásonként 2 szakember különböző gasztronómiai stílusának egyesítésével válik egyedien izgalmassá!

Míg a hétköznapokon a séfek alkotnak és a bloggerek véleményt formálnak, addig ezen az eseményen szaktudásukat egyesítve, csapatban kell együttműködniük!

Vajon a blogger tud jobban főzni, vagy a séf teszi jobban a dolgát?

Vajon a séf tud több építő kritikát megfogalmazni, vagy a blogger?
 

A vacsora elkészítése során az eltérő nézeteket valló résztvevőket a közös érdek, vagyis a 6 fogásos ételsor elkészítése csapattársakká kovácsolja.

Összeférhetetlenek?

Talán nem, de vajon mi sül ki ebből?

           

A sorsoláson a következő párok alakultak ki:

 Hideg előétel: Mautner Zsófia - Chili & Vanília, Bíró Lajos 

Bock Bisztró

 Meleg előétel: Jókuti András - Világevő, Tobai Róbert 

Columbus Étterem & Pub

 Leves: Bodrogi Eszter - Fűszer és lélek, Bereznay Tamás 

Sonkaarcok Bárkonyha

 Halas főétel: Magyarósi Csaba - Egy nap a városban, Hammer Zoltán 

Halászbástya Étterem

 Húsos főétel: Ugrai-Nagy Tünde - Ízbolygó, Horváth Gábor 

Gusteau Kulináris Élményműhely

 Desszert: Nábelek Zsófia - Malackaraj, Jahni László 

Kistücsök Étterem
 

A vacsora időpontja 2013. március 24. vasárnap 19:00. 

A 6 fogásos menüajánlatot hamarosan közöljük!

A 6 fogásos vacsora ára: 12.900.- Ft/fő. 

Asztalfoglalás: +36 1 201 6935

E-mail: info@halaszbastya.eu 
 

Helyszín és jegyértékesítés:

Halászbástya Étterem

1014 Budapest, Halászbástya - Északi Híradástorony

Telefon: (+36 1) 201-6935

info@halaszbastya.eu

A jegyek elővételben kaphatók, s a helyszínen csak korlátozott számban érhető el. 
 

További értékesítési pont:

Columbus Hajó

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő

Telefon: (+36 1) 266-9013

res@columbuspub.hu

Webshop:http://www.columbuspub.hu/club/muveszek/SEFEK-and-BLOGGEREK...-BLOGGEREK-and-SEFEK...-VACSORA...KOZOS-VACSORA/