Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » BISTRO KARÁCSONY

BISTRO KARÁCSONY

2014-11-24 Forrás: Gerbeaud

 
 

Karácsonyra ideális választás a Bistro, egy könnyed, laza hangulatú céges év végi ünnepségre.

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár forgatagából egyből a hangulatos Bistro-ban találjuk magunkat, ahol akár élő zenével, vagy DJ-vel is lehet javítani az est hangulatát.

Kifejezetten ajánljuk a Bistro-t, kisebb cégeknek, cégen belüli csoportoknak, osztályoknak, családoknak, akik kötetlenül, de méltó helyszínen szeretnének ünnepelni.

 

A BISTRO, a Gerbeaud Ház legújabb helyszíne. Fiatalos lendületével és klasszikus eleganciájával egyszerre lehet kiváló helyszíne baráti borozásnak, koktélozásnak, üzleti ebédnek vagy családi vacsorának.

Szulló Szabina bisztrómenüjében megtalálhatóak a klasszikus magyar konyha fogásai, mint a gulyásleves vagy libamájpástétom, de saját hentesünk házi fél méteres fehér kolbásza is finom választás a ház gyöngyöző söre mellé.

   

A Bistro maximális befogadóképessége 42-45 fő. Az első részben 27-30 vendéget tudunk fogadni klasszikus asztaloknál, a bárpult előtti részen további 15 fő foglalhat helyet koktélasztalok mellett magas bárszékeken.

Érdeklődésüket a sales@gerbeaud.hu vagy 429-9000-as telefonszámon várjuk.

További információk>>>