Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » BISTRO KARÁCSONY

BISTRO KARÁCSONY

2014-11-24 Forrás: Gerbeaud

 
 

Karácsonyra ideális választás a Bistro, egy könnyed, laza hangulatú céges év végi ünnepségre.

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár forgatagából egyből a hangulatos Bistro-ban találjuk magunkat, ahol akár élő zenével, vagy DJ-vel is lehet javítani az est hangulatát.

Kifejezetten ajánljuk a Bistro-t, kisebb cégeknek, cégen belüli csoportoknak, osztályoknak, családoknak, akik kötetlenül, de méltó helyszínen szeretnének ünnepelni.

 

A BISTRO, a Gerbeaud Ház legújabb helyszíne. Fiatalos lendületével és klasszikus eleganciájával egyszerre lehet kiváló helyszíne baráti borozásnak, koktélozásnak, üzleti ebédnek vagy családi vacsorának.

Szulló Szabina bisztrómenüjében megtalálhatóak a klasszikus magyar konyha fogásai, mint a gulyásleves vagy libamájpástétom, de saját hentesünk házi fél méteres fehér kolbásza is finom választás a ház gyöngyöző söre mellé.

   

A Bistro maximális befogadóképessége 42-45 fő. Az első részben 27-30 vendéget tudunk fogadni klasszikus asztaloknál, a bárpult előtti részen további 15 fő foglalhat helyet koktélasztalok mellett magas bárszékeken.

Érdeklődésüket a sales@gerbeaud.hu vagy 429-9000-as telefonszámon várjuk.

További információk>>>