Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Az oroszokhoz készül a Best Western

Az oroszokhoz készül a Best Western

2011-08-18 Forrás: www.turizmusonline.huA Best Western International úgy döntött, megveti lábát Oroszországban.

A világ legnagyobb szállodalánca az első szállodát Best Western Vega Hotel & Convention Centre néven nyitja meg Moszkva egyik patinás negyedében Izmaylovóban, 970 szobával. Ezáltal a szállodalánc valaha is megnyitott, legnagyobb szállodája kerül tető alá.

A 3+ csillagos hotelben 3 étterem, kávézó és lobby bár épül valamint konferencia központ és 15 szekcióteremmel is rendelkezik majd. 

A szállodaláncnál úgy látják: moszkvai házuk az első lépés azon az úton, hogy a jövőben több szállodát nyisson a vállalat Oroszországban és a FÁK államokban. A Best Western Moldovában és Ukrajnában már 2010 óta jelen van.