Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!

Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!

2011-08-28 Forrás: JégpalotaA Jégpalota centerpályáját nem fagyasztjuk le, így őszi és téli rendezvényekre is biztosítani tudjuk. A helyszín befogadóképessége néhány száz főtől, akár több ezer főig terjedhet. 

A csarnokot mindenféle, nem jeges eseményre kedvezményesen ajánljuk!

Munkatársunk örömmel fogadja ajánlatkérését a következő elérhetőségeken:

Garas Krisztina

garas.krisztina@jegpalota.hu

Mobil: +36 30 949 46 00

Rövid helyszínbemutatkozó:

Az ismert Finta Stúdió által tervezett, és 2003-ban felépült Jégpalota Középkelet-Európában egyedülálló sportlétesítmény. Két, egyenként 1800 m2 alapterületű, a nemzetközi szabványnak megfelelő, fedett jégpályával rendelkezik.  Az egyikhez 1000 -1000 fős lelátó tartozik, mely széles tömegeket megmozgató rendezvényeknek ad otthont, mint konferenciák, vállalati rendezvények, koncertek, kiállítások, sportversenyek és egyéb nyílt napok. A körgyűrű bővítésével, és az új híd átadásával rendkívül könnyen megközelíthető.  Az épület körül több száz m2 füvesített terület, és elegendő, ingyenes parkoló áll rendelkezésre.