Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!

Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!

2011-08-28 Forrás: JégpalotaA Jégpalota centerpályáját nem fagyasztjuk le, így őszi és téli rendezvényekre is biztosítani tudjuk. A helyszín befogadóképessége néhány száz főtől, akár több ezer főig terjedhet. 

A csarnokot mindenféle, nem jeges eseményre kedvezményesen ajánljuk!

Munkatársunk örömmel fogadja ajánlatkérését a következő elérhetőségeken:

Garas Krisztina

garas.krisztina@jegpalota.hu

Mobil: +36 30 949 46 00

Rövid helyszínbemutatkozó:

Az ismert Finta Stúdió által tervezett, és 2003-ban felépült Jégpalota Középkelet-Európában egyedülálló sportlétesítmény. Két, egyenként 1800 m2 alapterületű, a nemzetközi szabványnak megfelelő, fedett jégpályával rendelkezik.  Az egyikhez 1000 -1000 fős lelátó tartozik, mely széles tömegeket megmozgató rendezvényeknek ad otthont, mint konferenciák, vállalati rendezvények, koncertek, kiállítások, sportversenyek és egyéb nyílt napok. A körgyűrű bővítésével, és az új híd átadásával rendkívül könnyen megközelíthető.  Az épület körül több száz m2 füvesített terület, és elegendő, ingyenes parkoló áll rendelkezésre.