Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!

Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!

2011-08-28 Forrás: JégpalotaA Jégpalota centerpályáját nem fagyasztjuk le, így őszi és téli rendezvényekre is biztosítani tudjuk. A helyszín befogadóképessége néhány száz főtől, akár több ezer főig terjedhet. 

A csarnokot mindenféle, nem jeges eseményre kedvezményesen ajánljuk!

Munkatársunk örömmel fogadja ajánlatkérését a következő elérhetőségeken:

Garas Krisztina

garas.krisztina@jegpalota.hu

Mobil: +36 30 949 46 00

Rövid helyszínbemutatkozó:

Az ismert Finta Stúdió által tervezett, és 2003-ban felépült Jégpalota Középkelet-Európában egyedülálló sportlétesítmény. Két, egyenként 1800 m2 alapterületű, a nemzetközi szabványnak megfelelő, fedett jégpályával rendelkezik.  Az egyikhez 1000 -1000 fős lelátó tartozik, mely széles tömegeket megmozgató rendezvényeknek ad otthont, mint konferenciák, vállalati rendezvények, koncertek, kiállítások, sportversenyek és egyéb nyílt napok. A körgyűrű bővítésével, és az új híd átadásával rendkívül könnyen megközelíthető.  Az épület körül több száz m2 füvesített terület, és elegendő, ingyenes parkoló áll rendelkezésre.