Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert

Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert

2012-02-22 Forrás: www.turizmus.com A Lonely Planet három hónapon keresztül szavaztatta olvasóival a világ 100 legjobb bárját tartalmazó listát, és a voksolás lezárásakor kihirdetett eredmény szerint a budapesti A38 hajó nyerte el a legjobbnak járó címet, a harmadik pedig a Kazinczy utcai Szimpla Kert lett. Második helyen egyébként a rotterdami De Witte Aap végzett.

„A Petőfi-híd budai oldalán horgonyzó, 1968-ban kiselejtezett ukrán kőszállító hajót hatalmas úszó bárként és zenei helyszínként hasznosították újra, ahol a nyarak a legvagányabbak, de a hajótér egész évben mozgalmas” – olvasható az A38 leírásában. „A budapesti romkocsmák nagypapája még most is a legjobb ilyen hely, amelynek számos termében  esténként százak mulathatnak, hatalmas italválasztékból rendelve” – vélekednek a Szimpláról. 

A teljes lista megtekintéséhez kattintson ide!