Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert

Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert

2012-02-22 Forrás: www.turizmus.com A Lonely Planet három hónapon keresztül szavaztatta olvasóival a világ 100 legjobb bárját tartalmazó listát, és a voksolás lezárásakor kihirdetett eredmény szerint a budapesti A38 hajó nyerte el a legjobbnak járó címet, a harmadik pedig a Kazinczy utcai Szimpla Kert lett. Második helyen egyébként a rotterdami De Witte Aap végzett.

„A Petőfi-híd budai oldalán horgonyzó, 1968-ban kiselejtezett ukrán kőszállító hajót hatalmas úszó bárként és zenei helyszínként hasznosították újra, ahol a nyarak a legvagányabbak, de a hajótér egész évben mozgalmas” – olvasható az A38 leírásában. „A budapesti romkocsmák nagypapája még most is a legjobb ilyen hely, amelynek számos termében  esténként százak mulathatnak, hatalmas italválasztékból rendelve” – vélekednek a Szimpláról. 

A teljes lista megtekintéséhez kattintson ide!