Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert

Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert

2012-02-22 Forrás: www.turizmus.com A Lonely Planet három hónapon keresztül szavaztatta olvasóival a világ 100 legjobb bárját tartalmazó listát, és a voksolás lezárásakor kihirdetett eredmény szerint a budapesti A38 hajó nyerte el a legjobbnak járó címet, a harmadik pedig a Kazinczy utcai Szimpla Kert lett. Második helyen egyébként a rotterdami De Witte Aap végzett.

„A Petőfi-híd budai oldalán horgonyzó, 1968-ban kiselejtezett ukrán kőszállító hajót hatalmas úszó bárként és zenei helyszínként hasznosították újra, ahol a nyarak a legvagányabbak, de a hajótér egész évben mozgalmas” – olvasható az A38 leírásában. „A budapesti romkocsmák nagypapája még most is a legjobb ilyen hely, amelynek számos termében  esténként százak mulathatnak, hatalmas italválasztékból rendelve” – vélekednek a Szimpláról. 

A teljes lista megtekintéséhez kattintson ide!