Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon

A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon

2011-07-26 Forrás: www.turizmus.comIdén augusztus 8. és 14. között rendezik meg a kecskeméti sörfesztivált, mely évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a vendégek, mind a vendéglátósok körében. Augusztus 8-tól hét napon keresztül 70 fajta csapolt sörrel várja majd a kecskeméti sörfesztivál a vendégeket - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Móra Róbert szervező.

Az idei évben immár ötödik alkalommal rendezik majd meg a sörfesztivált Kecskeméten, amelynek ezúttal is a főtér ad majd otthont. Az eddigi információk szerint idén 35-40 standon árulják majd a nemes nedűt, de természetesen azok sem száradnak ki, akik a borokat, vagy éppen a pálinkát kedvelik jobban, hiszen egy-egy standon ezek az italok is megtalálhatóak lesznek.

Természetesen azonban a főszerep a söröké, és idén azt tervezik, hogy a világ összes jegyzett csapolt sörét megkóstolhatják majd a kecskeméti sörfesztivál vendégei. Összesen 70 fajta csapolt sör lesz majd kapható, 3-, 4- illetve 5 deciliteres változatban. A sör mellé kapható lesz minden szükséges gasztronomiai termék is, így csülök, perec, pogácsa és pecsenye is kapható lesz a különféle standokon. Külön standja lesz a négy nagy magyar forgalmazónak, de például a belga és cseh söröknek is. Zeneileg is igyekeztek a sörfogyasztáshoz hagyományos zenei stílusokból, a rock és a jazz előadóiból válogatni – mondta el a szervező.