Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon

A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon

2011-07-26 Forrás: www.turizmus.comIdén augusztus 8. és 14. között rendezik meg a kecskeméti sörfesztivált, mely évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a vendégek, mind a vendéglátósok körében. Augusztus 8-tól hét napon keresztül 70 fajta csapolt sörrel várja majd a kecskeméti sörfesztivál a vendégeket - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Móra Róbert szervező.

Az idei évben immár ötödik alkalommal rendezik majd meg a sörfesztivált Kecskeméten, amelynek ezúttal is a főtér ad majd otthont. Az eddigi információk szerint idén 35-40 standon árulják majd a nemes nedűt, de természetesen azok sem száradnak ki, akik a borokat, vagy éppen a pálinkát kedvelik jobban, hiszen egy-egy standon ezek az italok is megtalálhatóak lesznek.

Természetesen azonban a főszerep a söröké, és idén azt tervezik, hogy a világ összes jegyzett csapolt sörét megkóstolhatják majd a kecskeméti sörfesztivál vendégei. Összesen 70 fajta csapolt sör lesz majd kapható, 3-, 4- illetve 5 deciliteres változatban. A sör mellé kapható lesz minden szükséges gasztronomiai termék is, így csülök, perec, pogácsa és pecsenye is kapható lesz a különféle standokon. Külön standja lesz a négy nagy magyar forgalmazónak, de például a belga és cseh söröknek is. Zeneileg is igyekeztek a sörfogyasztáshoz hagyományos zenei stílusokból, a rock és a jazz előadóiból válogatni – mondta el a szervező.