Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon

A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon

2011-07-26 Forrás: www.turizmus.comIdén augusztus 8. és 14. között rendezik meg a kecskeméti sörfesztivált, mely évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a vendégek, mind a vendéglátósok körében. Augusztus 8-tól hét napon keresztül 70 fajta csapolt sörrel várja majd a kecskeméti sörfesztivál a vendégeket - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Móra Róbert szervező.

Az idei évben immár ötödik alkalommal rendezik majd meg a sörfesztivált Kecskeméten, amelynek ezúttal is a főtér ad majd otthont. Az eddigi információk szerint idén 35-40 standon árulják majd a nemes nedűt, de természetesen azok sem száradnak ki, akik a borokat, vagy éppen a pálinkát kedvelik jobban, hiszen egy-egy standon ezek az italok is megtalálhatóak lesznek.

Természetesen azonban a főszerep a söröké, és idén azt tervezik, hogy a világ összes jegyzett csapolt sörét megkóstolhatják majd a kecskeméti sörfesztivál vendégei. Összesen 70 fajta csapolt sör lesz majd kapható, 3-, 4- illetve 5 deciliteres változatban. A sör mellé kapható lesz minden szükséges gasztronomiai termék is, így csülök, perec, pogácsa és pecsenye is kapható lesz a különféle standokon. Külön standja lesz a négy nagy magyar forgalmazónak, de például a belga és cseh söröknek is. Zeneileg is igyekeztek a sörfogyasztáshoz hagyományos zenei stílusokból, a rock és a jazz előadóiból válogatni – mondta el a szervező.