Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » A tökéletes tréninghelyszín – Petneházy Rendezvénypark

A tökéletes tréninghelyszín – Petneházy Rendezvénypark

2012-05-15 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Mi lehet egy igazán hatékony tréning alapfeltétele? Egy inspiráló, feszültségmentes és csendes környezetben fekvő helyszín, amelyhez nem kell több száz kilométert utazni. Miért is keresgélne tovább, a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark a tökéletes megoldás! 

A Rendezvénypark alig 20 percre Budapest központjától, a Budai tájvédelmi körzetben található. Természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató zöld környezetével, bensőséges hangulatával igazi szellemi felfrissülést nyújt, amely elengedhetetlen egy sikeres tréning lebonyolításához.

A Rendezvénypark három panorámás terme különböző létszámú tréningek és képzések lebonyolítására alkalmas. 10 főnél kisebb tréningek esetén pedig a területen található exkluzív faházak egyikét ajánljuk. A rendelkezésre álló hatalmas szabadtéri területeken bármilyen outdoor program színvonalasan megvalósítható. A Rendezvénypark legnagyobb terme pedig még óriási körterasszal is rendelkezik, amely főzőversenyek, tréningzáró grill partik, malacsütés vagy akár egy hangulatos esti bográcsozás kedvelt helyszíne.

Többnapos tréningek esetén a szálloda kétágyas, erkélyes stúdió szobái vagy a 4-6 fős saját szaunával és terasszal rendelkező faházai kényelmes elhelyezést nyújtanak a vendégeknek. A kikapcsolódást biztosítja a szálloda wellness részlege, ahol egész évben fedett uszoda, tavasztól őszig nyitott élménymedence, finn szauna és masszázskezelések várják a felfrissülni vágyókat. A területen található négy, salakos teniszpálya illetve a szomszédos Lovascentrum és Golf Club az aktív pihenés hívei számára nyújtanak sportolási lehetőséget.

  

A Petneházy Rendezvényparkban minden feltétel adott egy sikeres, eredményes tréning vagy képzés lebonyolításához. Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.