Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » A tökéletes tréninghelyszín – Petneházy Rendezvénypark

A tökéletes tréninghelyszín – Petneházy Rendezvénypark

2012-05-15 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Mi lehet egy igazán hatékony tréning alapfeltétele? Egy inspiráló, feszültségmentes és csendes környezetben fekvő helyszín, amelyhez nem kell több száz kilométert utazni. Miért is keresgélne tovább, a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark a tökéletes megoldás! 

A Rendezvénypark alig 20 percre Budapest központjától, a Budai tájvédelmi körzetben található. Természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató zöld környezetével, bensőséges hangulatával igazi szellemi felfrissülést nyújt, amely elengedhetetlen egy sikeres tréning lebonyolításához.

A Rendezvénypark három panorámás terme különböző létszámú tréningek és képzések lebonyolítására alkalmas. 10 főnél kisebb tréningek esetén pedig a területen található exkluzív faházak egyikét ajánljuk. A rendelkezésre álló hatalmas szabadtéri területeken bármilyen outdoor program színvonalasan megvalósítható. A Rendezvénypark legnagyobb terme pedig még óriási körterasszal is rendelkezik, amely főzőversenyek, tréningzáró grill partik, malacsütés vagy akár egy hangulatos esti bográcsozás kedvelt helyszíne.

Többnapos tréningek esetén a szálloda kétágyas, erkélyes stúdió szobái vagy a 4-6 fős saját szaunával és terasszal rendelkező faházai kényelmes elhelyezést nyújtanak a vendégeknek. A kikapcsolódást biztosítja a szálloda wellness részlege, ahol egész évben fedett uszoda, tavasztól őszig nyitott élménymedence, finn szauna és masszázskezelések várják a felfrissülni vágyókat. A területen található négy, salakos teniszpálya illetve a szomszédos Lovascentrum és Golf Club az aktív pihenés hívei számára nyújtanak sportolási lehetőséget.

  

A Petneházy Rendezvényparkban minden feltétel adott egy sikeres, eredményes tréning vagy képzés lebonyolításához. Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.