Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Apró hírek a New York Caféból

Apró hírek a New York Caféból

2011-11-23 Forrás: Boscolo New York Hotel A New York Café és Roland által közösen meghirdetett New York Café Bárzongorista Verseny múlt héten megtartott sajtótájékoztató után, országos napilapok, valamint kereskedelmi és online tv csatornák is hírelték az eseményt. Internetes hírportálok, zenei és turisztikai honlapok is beszámoltaka versenykiírásról, a zsűri tagjairól, Nyári Károlyról, Szentpéteri Csilláról, Rakonczai  Viktorról és Király L. Norbiról, a versenysorozatmoderátoráról. November 20-án lezárult a jelentkezés, innentől a versenyzőké a főszerep. Az első nyilvános elődöntő december 4-én, vasárnap, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre. Az érdeklődők a www.barzongorista.hu weboldalon rendelhetnek jegyeket, melynek ára tartalmaz egy kávé különlegességet és a speciálisan erre az eseményre készült, Bárzongorista süteményt is. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. 

Idén nyáron született meg a döntés, hogy ősztől hoponhopoff buszmegálló létesül a Blaha Lujza tér szomszédságában, a New York Palota előtt. Ennek hivatalos átadója kapcsán tartottak november 22-én sajtótájékoztatót a New York Caféban.Rövid beszédben méltatta Engelbrecht Kinga, a Boscolo Hotel igazgatónője, Körössy Zoltán, az Eventrend Holdig egyik tulajdonosa és a városnéző cég vezetőjeaz együttműködést. A magán beruházásból, közterületen létesültvárosnéző buszmegálló már november eleje óta üzemel.Jelenleg a Program Centrum Utazásszervező Kft. iktatta be útvonaltervébe az új megállót. A kávézóba betérő vendégek a városnéző buszon kapott kuponért cserében egy, a New York Kávéházat ábrázoló képeslapot kapnak emlékbe.

 

 

Megújul a New York Café étlapja. Az előételeket, főételeket, desszertek és fagylaltkelyheket is színes képekkel illusztráljuk.Az új, képes étlapról könnyebb lesz a válogatás, hiszen nem csak a név és az összetevők csábítanak fogyasztásra. Látogassanak el a New York Caféba, foglaljanak helyet valamelyik művészasztalunknál és kóstolják meg ezeket a culináris remekműveket. A megújult étlap képeit a kávéház Facebookos profiljára: http://www.facebook.com/NewYorkCafeBudapest folyamatosan feltöltjük.