Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Anna Grand Hotel - Márciusban wellness hétvégét ajándékozunk

Anna Grand Hotel - Márciusban wellness hétvégét ajándékozunk

2012-02-24 Forrás: Anna Grand Hotel
Amennyiben tanácstalan, hol rendezzék a cég márciusi csapatépítő tréningjét, konferenciáját,  vagy egyéb rendezvényét, érdemes az Anna Grand Hotel**** Wine&Vital last minute ajánlatát megfontolni, hiszen minden 21. résztvevőnek 10 000 Ft-os wellness/beauty utalványt ajándékoz a szálloda, továbbá a legalább 60 fős események résztvevői között egy 2 éjszakás, 2 fős, félpanziós wellness hétvégét sorsolnak ki. Az akcióban történő részvétel feltétele csupán annyi, hogy márciusban legalább 1 éjszakát teljes ellátással, vagy 2 éjszakát bármilyen ellátással kell eltöltenie a rendezvénynek a világhírű Anna-bálok helyszínén.

Az összesen kb. 300 fő befogadására alkalmas, modern technikai eszközökkel, wifi-vel, természetes fénnyel rendelkező 1 plenáris, és 6 kisebb (max. 60 fő/terem) szekció terem közül a március last minute ajánlat keretében egy termet ingyenesen biztosítanak a rendezvény számára. Hogy a résztvevők a sok munka mellett kellően kipihenjék magukat, és feltöltődjenek, ideális program a gratis Bowling party (2 óra bowling 4 pályán) vagy a Wellness party, amely a klasszikusan elegáns hotel 1200 m2-es wellness részlegében található élménymedence, úszómedence, finn- és infraszaunák, jacuzzi, gőzkabin, Kneipp-taposó ingyenes, zártkörű használatát jelenti a hivatalos zárás után még 2 órás időtartamban, igény szerint wellness különterem használatával.

 

A balatonfüredi Anna Grand Hotel az Anna-bálon kívül híres még kiváló borairól, eredeti reformkori receptek alapján készült süteményeiről, valamint világbajnok mesterszakácsáról: Szíjártó Balázsról, akinek vezetésével készülnek a tradicionális magyar és a modern nemzetközi konyha stílusjegyeit ötvöző finomságok. Így biztosan nem csalódnak a vendégek a patinás étteremben felszolgált ebéd vagy gálavacsora fogásaiban, a kávészünetek sokrétű édes-sós apró süteményeiben, szendvicseiben, zöldségpálcikáiban. Hogy a házi süteményeket megízlelhessék a rendezvény résztvevői, márciusban 1 órás időtartamban ingyenes kóstolót kínál a szálloda.

Legyen szó tehát kisebb volumenű (~ 40 fő) céges rendezvényekről, tréningekről, felső vezetői megbeszélésekről, meghitt hangulatú, családi rendezvényekről, vagy akár 300 fős konferenciákról, bemutatókról, a 100 szobával rendelkező balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine&Vital rengeteg ingyenes szolgáltatást magába foglaló márciusi last minute akcióját minden esetben érdemes kihasználni.

Bővebb információ:

Anna Grand Hotel**** Wine&Vital

Balatonfüred, Gyógy tér 1.

E-mail: sales@annagrandhotel.hu 

Tel.:+36 87 581 200 

www.annagrand.hu