Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » A nagy nap tökéletes helyszínt érdemel...

A nagy nap tökéletes helyszínt érdemel...

2012-01-28 Forrás: Biczó Csárda & Lovaspanzió


 Adott egy festői hely, ahol minden megvan ahhoz, hogy esküvője olyan legyen, mint amiről valaha álmodott. A megújult Biczó Csárda & Lovaspanzió Kecskeméttől mindössze félórányi autózásra, az 52-es számú főút 32-es km-kőnél található. Remek helyszín azoknak, akik a város zajától távol, gyönyörű természeti környezetben szeretnék kimondani a boldogító igen-t. Vállaljuk esküvők teljes körű lebonyolítását, megvalósítjuk az ifjú pár egyedi igényeit és mindenben a legjobbat nyújtjuk, hogy a szerelem megünneplése, egy árék életre szóló emlék maradjon.

Hangulatos rendezvénytermeinknek köszönhetően, a párok egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni, 300 fős nagytermünk, 150 fős Muskátlis termünk, valamint 50 fős kistermünk lehetőséget nyújt mindenkinek a meghitt családias esküvőtál kezdve a több 100 fős „hétországra szóló” lakodalomig, hogy álmait valóra váltsa. Kerthelységünk tökéletes helyszín szabadtéri esküvőre is, ahol az ifjú pár a lemenő nap arany fényében pompázva fogadhat árék hűséget egymásnak.

Tapasztalt kollégáink szakértő segítséget nyújtanak a ment összeállításától kezdve, az Ültetésen át a zenekar kiválasztásáig.

A felejthetetlen esküvő után a csárdához tartozó panzió alkalmat nyújt a pihenésre a wellness részlegben található szauna és jakuzzi pedig a feltöltődésre.

Minden kedves párnak, aki az idei évben a Biczó Csárdát választja esküvője helyszínéül páratlan ajándékkal készülünk. Az ünnepi koccintáshoz egy pohár a 2011-ben a világ Top 10 pezsgőjének választott Szent István pezsgőt, minden vendég számára ajándékba adunk. Az ifjú pár választhat, hogy a boldogsághoz vezető út első métereit egy 4 lipicai lovas feldíszített hintón teszi meg vagy a nagy nap fáradalmait nászutas lakosztályunkban piheni ki.

Minden esküvő egy álom megvalósulása, felhőtlen boldogság. Ezt a napot a szerelem élteti, ön elképzeli mi valóra váltjuk, álomszép helyszínen, tökéletes szervezéssel.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat az alábbi elérhetőségen: biczocsarda@biczocsarda.hu.

Biczó Csárda - 6085-Fűlöpszállás, Hármaspuszta 11. - Te!: + 36 20 937 99 87, + 36 78 545 100 - Fax: +36 78 545 101 www.biczocsarda.hu