Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát

A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát

2011-08-24 Forrás: www.turizmus.comA Velence Resort & Spa ****superior szállodát a deluxe.hu internetes oldal beválasztotta Magyarország négy legjobb, magas minőségű szolgáltatást nyújtó wellness szállodája közé, családbarát szolgáltatásokat nyújtó hotel kategóriában. Olyan előkelő szállodák között szerepel, mint a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, amely a kétszemélyes luxus helyszíne, a Ramada Plaza Budapest, amit elfoglalt üzletembereknek ajánlanak, vagy a hévízi Lotus Thermal Spa, a gyógyulni vágyóknak.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő és magyar menedzsmenttel dolgozó 200 szobás konferencia és wellness hotel exkluzív környezetben, kiemelkedő gyermek - és családbarát szolgáltatásaival vívta ki ezt az elismerést. Az iskolai szünetekben, kiemelt időszakokban, vagy akár a hétvégéken minden a családokért van. Változatos animációs programok – a DINO Club animátoraival gyermekek és felnőttek részére egyaránt – gyermekfelügyelet, játszóház szakképzett pedagógusokkal, koncertek, változatos gyermek- és családi programok biztosítják, hogy szülő és gyermek egyszerre érezze jól magát, és pihenje ki a hétköznapok monotonitását valamint új élményekkel gazdagodva térjenek haza.