Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát

A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát

2011-08-24 Forrás: www.turizmus.comA Velence Resort & Spa ****superior szállodát a deluxe.hu internetes oldal beválasztotta Magyarország négy legjobb, magas minőségű szolgáltatást nyújtó wellness szállodája közé, családbarát szolgáltatásokat nyújtó hotel kategóriában. Olyan előkelő szállodák között szerepel, mint a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, amely a kétszemélyes luxus helyszíne, a Ramada Plaza Budapest, amit elfoglalt üzletembereknek ajánlanak, vagy a hévízi Lotus Thermal Spa, a gyógyulni vágyóknak.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő és magyar menedzsmenttel dolgozó 200 szobás konferencia és wellness hotel exkluzív környezetben, kiemelkedő gyermek - és családbarát szolgáltatásaival vívta ki ezt az elismerést. Az iskolai szünetekben, kiemelt időszakokban, vagy akár a hétvégéken minden a családokért van. Változatos animációs programok – a DINO Club animátoraival gyermekek és felnőttek részére egyaránt – gyermekfelügyelet, játszóház szakképzett pedagógusokkal, koncertek, változatos gyermek- és családi programok biztosítják, hogy szülő és gyermek egyszerre érezze jól magát, és pihenje ki a hétköznapok monotonitását valamint új élményekkel gazdagodva térjenek haza.