Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát

A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát

2011-08-24 Forrás: www.turizmus.comA Velence Resort & Spa ****superior szállodát a deluxe.hu internetes oldal beválasztotta Magyarország négy legjobb, magas minőségű szolgáltatást nyújtó wellness szállodája közé, családbarát szolgáltatásokat nyújtó hotel kategóriában. Olyan előkelő szállodák között szerepel, mint a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, amely a kétszemélyes luxus helyszíne, a Ramada Plaza Budapest, amit elfoglalt üzletembereknek ajánlanak, vagy a hévízi Lotus Thermal Spa, a gyógyulni vágyóknak.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő és magyar menedzsmenttel dolgozó 200 szobás konferencia és wellness hotel exkluzív környezetben, kiemelkedő gyermek - és családbarát szolgáltatásaival vívta ki ezt az elismerést. Az iskolai szünetekben, kiemelt időszakokban, vagy akár a hétvégéken minden a családokért van. Változatos animációs programok – a DINO Club animátoraival gyermekek és felnőttek részére egyaránt – gyermekfelügyelet, játszóház szakképzett pedagógusokkal, koncertek, változatos gyermek- és családi programok biztosítják, hogy szülő és gyermek egyszerre érezze jól magát, és pihenje ki a hétköznapok monotonitását valamint új élményekkel gazdagodva térjenek haza.