Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden

A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden

2012-07-27 Forrás: Anna Grand Hotel


 Július 28-án rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, a történelmi hagyományra visszatekintő rendezvény az ország egyik legrégebbi bálja. Hangulatában és tradícióiban feleleveníti a polgári Magyarország egyik leggazdagabb időszakát, a Reformkort.

A kísérőrendezvények közül kiemelkedik Krúdy Gyula novellája alapján, a "Balatoni szívhalászat", melyet a bált megelőző napon (pénteken) tartanak. Hagyományos délutáni program a bál napján az előző év bálkirálynőjének hintós sétakocsikázása a városban. A Móló Színpadon korabeli műsorok, táncbemutatók szórakoztatják a közönséget. Este pedig fergeteges utcabál és élő közvetítés szórakoztatja az érdeklődőket.

A rendezvény rangjánál és hagyományainál fogva igen népszerű mind a belföldi, mind a külföldi vendégek körében. Az Anna-bál nemcsak a magyar történelem és a magyar múlt egyik legprosperálóbb időszakát idézi fel, hanem - elsősorban a kísérőrendezvények révén - idegenforgalmi vonzerővel is rendelkezik. Idén is nagy az érdeklődés a bál iránt, az összes, mintegy háromszázötven jegy elkelt már, a legolcsóbb belépő 45 ezerbe, a legdrágábbak 60 ezer forintba kerültek. A díszvendégekkel együtt várhatóan ötszáz vendég lesz az idei Anna- bálon, és még legalább 1500-2000 fő a kísérőrendezvényeken.

További információ:

www.balatonfured.info.hu

87/580-480.