Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden

A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden

2012-07-27 Forrás: Anna Grand Hotel


 Július 28-án rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, a történelmi hagyományra visszatekintő rendezvény az ország egyik legrégebbi bálja. Hangulatában és tradícióiban feleleveníti a polgári Magyarország egyik leggazdagabb időszakát, a Reformkort.

A kísérőrendezvények közül kiemelkedik Krúdy Gyula novellája alapján, a "Balatoni szívhalászat", melyet a bált megelőző napon (pénteken) tartanak. Hagyományos délutáni program a bál napján az előző év bálkirálynőjének hintós sétakocsikázása a városban. A Móló Színpadon korabeli műsorok, táncbemutatók szórakoztatják a közönséget. Este pedig fergeteges utcabál és élő közvetítés szórakoztatja az érdeklődőket.

A rendezvény rangjánál és hagyományainál fogva igen népszerű mind a belföldi, mind a külföldi vendégek körében. Az Anna-bál nemcsak a magyar történelem és a magyar múlt egyik legprosperálóbb időszakát idézi fel, hanem - elsősorban a kísérőrendezvények révén - idegenforgalmi vonzerővel is rendelkezik. Idén is nagy az érdeklődés a bál iránt, az összes, mintegy háromszázötven jegy elkelt már, a legolcsóbb belépő 45 ezerbe, a legdrágábbak 60 ezer forintba kerültek. A díszvendégekkel együtt várhatóan ötszáz vendég lesz az idei Anna- bálon, és még legalább 1500-2000 fő a kísérőrendezvényeken.

További információ:

www.balatonfured.info.hu

87/580-480.