Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden

A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden

2012-07-27 Forrás: Anna Grand Hotel


 Július 28-án rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, a történelmi hagyományra visszatekintő rendezvény az ország egyik legrégebbi bálja. Hangulatában és tradícióiban feleleveníti a polgári Magyarország egyik leggazdagabb időszakát, a Reformkort.

A kísérőrendezvények közül kiemelkedik Krúdy Gyula novellája alapján, a "Balatoni szívhalászat", melyet a bált megelőző napon (pénteken) tartanak. Hagyományos délutáni program a bál napján az előző év bálkirálynőjének hintós sétakocsikázása a városban. A Móló Színpadon korabeli műsorok, táncbemutatók szórakoztatják a közönséget. Este pedig fergeteges utcabál és élő közvetítés szórakoztatja az érdeklődőket.

A rendezvény rangjánál és hagyományainál fogva igen népszerű mind a belföldi, mind a külföldi vendégek körében. Az Anna-bál nemcsak a magyar történelem és a magyar múlt egyik legprosperálóbb időszakát idézi fel, hanem - elsősorban a kísérőrendezvények révén - idegenforgalmi vonzerővel is rendelkezik. Idén is nagy az érdeklődés a bál iránt, az összes, mintegy háromszázötven jegy elkelt már, a legolcsóbb belépő 45 ezerbe, a legdrágábbak 60 ezer forintba kerültek. A díszvendégekkel együtt várhatóan ötszáz vendég lesz az idei Anna- bálon, és még legalább 1500-2000 fő a kísérőrendezvényeken.

További információ:

www.balatonfured.info.hu

87/580-480.